Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде дечки утре мора да се тепа да се вратиме малку на победнички патеки, дека кога ја гледам табелава ми се темни....
Очекувам најмалку 3 гола во мрежата на Болтон....

Ова само за мој атар три дадоа, да ја трефнам.....Вака да ми идеше у кладилница, ќе идевме сите на емирати ;)......
Искрено сосема поразлично второ полувреме, благодарение на раниот гол на мајсторот Ван Перси. Ај да не биде само ги плукаме судииве, денес судијава покажа одлично чувство кога не ја прекина играта при прекршокот врз Жервињо, што во истата акција и го дадовме првиот гол. Одлуката за црвен беше исто коректна, паметно си падна Волкот, мал контакт али доволен за црвен.....
После тоа се редеа само шанси и со малку повеќе среќа требаше да биде едно 10-0 :cool:.
И мораше на самиот крај да ни се скрши филм малце со повредава на Волкот. Да се надеваме дека е некое лесно повредиченце.......(ептен се пресиса денес, очекував да влезе Чембр.......)
Браво за момциве, па нека тргне работава и само да редиме победи.....

МИ ВЛЕВААТ НАДЕЃ, 7-1 ДА БЕШЕ НЕ ЌЕ БЕВ СРЕЌЕН, ВАКА Е ОДЛИЧНО!

Ме плаши тоа што се случи со Тео.
Иначе одличен меч,подобро кажано ОДЛИЧНО второ полувреме браво момци!
Жервињо го изигра најлошиот свој меч во нашиот дрес засега мислам јас...

Лелелеле глеам резултатов и најсреќен сум! дајте хајлајтс одма ако најдете да видам како сме играле :)

Презадоволен од прикажанта игра и од резултатот РВП нема што топ напаѓач имаме ама денес мислам дека не беше најдобриот тоа го заслужува СОНГ :D
--- надополнето: Sep 24, 2011 6:37 PM ---
Презадоволен од прикажанта игра и од резултатот РВП нема што топ напаѓач имаме ама денес мислам дека не беше најдобриот тоа го заслужува СОНГ :D

Добри вести...
Understand Walcott's knee injury is minor - he could be in contention for Wednesday's Champions League game vs Olympiacos .
--- надополнето: Sep 24, 2011 7:21 PM ---
Инаку ова е официјалниот твитер на малиот русин :))
https://twitter.com/#!/AndrArshavin23

Конечно радост!! В недела знаете кој е следен, Тотенхем на гости 17.00 часот ,мора победа но прво да ги минеме Грцине!

Малку ОФФ топик но ај ако можете, сите играчи сегашни/некогашни/ ИДНИ :P на Арсенал... што ги имате на твитер да ги пратите тука... можете? Фала :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom