Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Изгорен е за Нас.. Да собериме на форумов по некоја фунта, да го доплатиме трансферот ? :D

Хехехе, се мрчачи бреее, може не е изгорен за нас, али јас мислам дека ќе му биде мерак да освои титула со Арсенал пред да замине, вие смејте се колку сакате....

Реално е кој и да ни се паднеше да го згазевме.Мислам дека на Емирати ние ќе ја свршиме(у перверзњак) :) работата,па у Талија ќе нема проблем..Прво дома ја играме,така ? :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 7:20 PM ---
Хехехе, се мрчачи бреее, може не е изгорен за нас, али јас мислам дека ќе му биде мерак да освои титула со Арсенал пред да замине, вие смејте се колку сакате....

Јас искрено сакам што побргу да си одидат Насри и Фабрегас.Едвај чекам.Боље да го гледам Ремзи и Мијачи,него два педери кои ги стискат за г'з на Шчежњи и Сонг низ теренот,ќе ги попердашат.

Комедии, уште не почнала сезонава пола играчи повредени.....
:confused:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-why-key-men-are-missing-for-benfica

And will that patience be rewarded soon? Are Arsenal close to a new signing?

“No, not at the moment,” Wenger replied. “We hope to give you some good news soon. Next week, something might happen.”

ај и ова чудо да го видиме....

Повеќе како да сака да ги зачува одколку да ги игра, и паметен потег... Не чека пеколен старт на сезоната, за 8 дена.. :)

Абе остајте ги гол, него, распоредов за месец август ви е :confused:

Го зимаш некој си Џенкинсон во тимот и го продаваш Ебуе оваа работа ни малце не чини човекот кој го расположува цел тим, па би рекол и е идеална замена за сања повеќе екипи би го посакале во својот ред да го замениш за некој си џенкинсон ова не чини, на некоа позиција имаш квалитетна замена и ја продаваш воа ти е исто како сега да го продадиме насри и да го земене Чемберлен...

го продава Ебуе,а го задржува Скилачи,абе бегај да не те гледам.

Полоши трансвери не сум видел, сега уште да се продаде фабрегас и да се земе некој си 19 годишен играч и совршено преродбата продолжува...

Епа зато овој Пречкртаниов ќе си остане на ова место ........

Шо се случува со Арсенал,шо се случува со Венгер.Од тој Арсенал шо го засакав остана само името.
Сами сме си криви шо се доведовме во ваа ситуација,да си завешевме 2ро,3то немаше сега да се малтретираме.Почетокот на сезонава е пекол плус ни требаше уште два додатни натпревари да играме против најмоќниот противник од оние што можеа да ни се паднат.
Иднината на клучните играчи е незивесна,во првата постава ке имаме едвај 3ца класа играчи,лев бек нема,достојни замени нема,повредени еден тон уште предсезона и после како да не паничам. :confused:

на Арсенал му требаат 2 напаѓачи кои ќе имат муда да шутираат на гол и едно добро крило.Оти арсенал цело време подава и не му текнува да шутни.Арсенал има добра игра слична на барселона.Единствената разлика е што барселона шутира а овие пред гол да се ќе ја подаваат.А јуве мој од шо се инкери на голманот ќе му ја дат.Онака знајш да ја осети топката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom