Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што гледаш ти другар цело прво една шанса не створивне кога топката е во наш посед играчите стојат во место не знаат каде да отворат каде да втрчаат евидентен е падот во форма скоро кај сите.Немора да идеш многи назад со утакмициве спореди утакмицата со МЈ и овие две небо земја е разликата никој ништо не игра .Дечки намалете со критики, играва е буквално скроз иста како онаа што ја тераме цела сезона, во натпреварот 10-15 минути мозок на пасење пуштаме дефанзивно и тогаш е шансата на противникот (пречка + уште 2 добри шанси), останатото имаш контрола и си тераш своја игра. Немаме ние милион опции на клупа играчи па за секој противник различно да се поставуваме, тој ни е тимот, тие се играчите. Единствената разлика е што има пад на форма кај Мартинели и Одегард, што е нормално поради уморот, Сака е истиот и супер игра денес, се надевам дека нема да изгоре и он, ама и да се случи тоа, никој не е крив, едноставно руски рулет ни е цела сезона. И 1:3 да изгубиме денес, не би критикувал, кај секој гледам желба да се бори, да гине на терен и тоа е се што ми е битно кај клубот.
Lee Mason on VAR forgot (!) to draw offside lines on Brentford’s goal. Christian Norgaard was in an offside position and the goal would have been ruled out if the VAR lines had been drawn correctly. [MailSport]голот што го постигна Брентфорд нели беше офсајд, маме им ебам од ВАР собата ни линии ни кур покажаа...
Сонував како сум бил у Мексико Сити и чекајки да почне утакмицата избива војна помеѓу картел и полицијата блиску до кафичот кај што седам. Додека се пукаат надвор ја си ја гледам утакмицата. Тепавме 2-1.
Значи губиме денес.
Чив картел ? На Ел Чапо? Или на Ескобар?![]()