Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мет Мејси е топ голманче, освен ако Ганерот не му направил некоја компилација на грешки од некоја позајмица од времето на Вмро
Вчера или завчера имаше негова изјава дека ќе си заминувал во потрага по минутажа.
Најверојатно Давид Раја ќе е замената за Мартинез, 24 години, homegrown и плус од Брентфорд (ваљда асистентиве од Артета му го препорачале). Единствено што имам гледано е финалето со Фулам во кое бранеше солидно се до смешниот гол со кој се реши натпреварот. По интернетов го фалат навивачиве на Брентфорд и единствено негативно за него(покрај голот) како втор голман е сумата која треба да ја платиме, односно голем дел од средствата од Мартинез ќе одат за негов трансфер.

Мет Мејси е топ голманче, освен ако Ганерот не му направил некоја компилација на грешки од некоја позајмица од времето на Вмро
:pos: уште ти си што мисли дека ќе биде голман од него и татко му не верува

Очекуван состав за денес?

Лено

Холдинг Мустафи/Салиба Тирни
Белерин Себаљос Џака АМН
Пепе Лаказет Оба
Автоматски споено мислење:

Можда Вилиан место Пепе, Вилиан е повеќе спремен.

Attachments

• 1599906718651.png
    1599906718651.png
    1,3 MB · Прегледи: 14
Последно уредено:
Лено

Белерин Себаљос Џака АМН
Пепе Лаказет Оба

Со 3 во одбраната планира Артета да игра оваа сезона, или ова само против пославите клубови? Бидејќи гледам и Белерин и Тирни се во составот, плус 3 централни.

Со 3 во одбараната планира Артета да игра оваа сезона, или ова само против пославите клубови? Бидејќи гледам и Белерин и Тирни се во составот, плус 3 централни.

До сега, во одбрана сме во формација 3-5-2 а во напад 4-3-3, со тоа што АМН оди во средина, а Тирни на негово место.

Ауар, Партин, Шболозаи, Дони ван Де Бик, Тиаго Алкантара какви не имиња поминаа летово за само дојде првата ПЛ утакмицаи и ние со ЕЛНЕНИ да почнеме.

Лено

Белерин Себаљос Џака АМН
Пепе Лаказет Оба

Солиден состав, посебно во нападот, би требало да го добијат Фулам без проблеми.

Не, и мене ме чудеше што не е ни на клупа.

fun fact Вилшер зимал 100к во Вест Хем хахахахахааха
Valjda deka kako free transfer so ojde i zatoa visoka platata

Кажа Артета на прес деке треба да се вклопи во екипата не е спремен

Овој плавиот дрес е најлош од сите три сезонава, еден од полошите дресови општо. Ем никогаш не сум сакал плав дрес кај Арсенал како гостински, ем тоа розовото го прави уште погрд.

Ама нека победуваат со него, ќе ми легна така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom