Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицата со Олимпијакос беше пред 13 дена, во тој период никој не покажал симптоми, така да многу мали шанси или скоро да нема шанси некој да е заразен. Утакмицата со Брајтон би требало да се игра оти треба уште еден ден да помине изолацијата, во петок би требало да тренираат нормално.
Автоматски споено мислење:

Е сега работата е што Вест Хем ќе мораат изгледа да ја следат процедурата на британската влада за 14 дена изолација, ако тоа се случи и ако се откаже утакмицата со Брајтон, премиер лигата ќе е хаос, утакмици на секаде откажани, кога би се играле тие...

Последно уредено:
BREAKING: Arsenal manager Mikel Arteta has tested positive for COVID-19.

Значи оние гнасните грчишта, кај не елиминраа од ЛЕ, па и цел тим ни го испозаразија, што може друго од грци да очекуваш :mad:

Re Arteta, just to clarify his case is not related to the Marinakis incident.

Arteta had no contact with Marinakis and players who did showed no symptoms

Пола пл е заразена само немаат направено тестови.

Ќе видите до понеделник колку од пл ќе испаднат позитивни.

У пичку матер, колку ми фалат само неговите прес-конференции. Откако замина, Арсенал го изгуби својот идентитет и душа. Ќе потрае време додека ги пронајдат овие работи. Фала богу, мислам дека Артета е на добар пат. Само саламски пари за трансфери и он да ги бира трансферите.

У пичку матер, колку ми фалат само неговите прес-конференции. Откако замина, Арсенал го изгуби својот идентитет и душа. Ќе потрае време додека ги пронајдат овие работи. Фала богу, мислам дека Артета е на добар пат. Само саламски пари за трансфери и он да ги бира трансферите.

Негде прочитав, дали Орнстин, или некои други шпекулации, дека Артета ќе го имал завршниот збор за трансферите.

Добри вести дечки ! (y)
90235706_10157384747738003_1135943597670006784_o.jpg

Кажаа од Арсенал секако дека е подобар и дека почнал со работа :D

Артета се јави :)
"It took me three or four days to start feeling better, with more energy, to leave the symptoms behind. I am very well now. I feel that I have recovered."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom