Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја па мислам дека Мари беше супер... собра доста воздушни дуели, стабилен е и не паничи и имаше 3-4 паса за да ја изнесе топката екстра.
Мари физички е инфериорен во дуел, го убија Антонио и Халер, првиов посебно, капак што е спор. Камо ова да беше само една партија да се покаже како квалитетен играч

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Once a gunner always a gunner :P
4781262-png.236836

Attachments

• 4781262.png
    4781262.png
    1,6 MB · Прегледи: 154
Смит роу покажува квалитетни партии за Хадерсфилд, се надевам се помалку ќе го гледаме Озил во прв тим наредната сезона, мора да го седне на клупа.

Wilian за мене би бил одличен трансфер како додатна вредност на лево и десно крило... некад да игра и централно како офанзивен од средина. Плус дека е без пари, охоооо

32 години ќе наполни, а ќе бара висока плата. Не е штопер или голман за да не му оди формата надоле. Нелсон, Мартинели и Сака ги имаме од друга страна што стварно ја заслужуваат шансата. Пепе ја враќа формата полека.

32 години ќе наполни, а ќе бара висока плата. Не е штопер или голман за да не му оди формата надоле. Нелсон, Мартинели и Сака ги имаме од друга страна што стварно ја заслужуваат шансата. Пепе ја враќа формата полека.
дали ќе дојде со истата плата, не заборавај дека Вилиан во Челси дојде во период кога се расфрлаа како да нема утре... друго, Сака ми се чини ке си остане бек, офанзивен али бек. Мартинели поише ми иде дека ќе се развива во 9ка, а не во Крило. Нелсон не сакам да го коментирам, по мене играч кој е на ниво Норич или таква екипа, од втора половина на табела или чемпионшип.

за Пепе, се согласувам али и даље не е тоа што треба да биде

Wilian за мене би бил одличен трансфер како додатна вредност на лево и десно крило... некад да игра и централно како офанзивен од средина. Плус дека е без пари, охоооо

Некако ми се смачено да прибираме остарено ѓубре од другите англиски тимови, колку и да има основ тоа што го кажуваш.

Со играчи како Вилиан, Луиз, Микитарјан и слични некаде нема да мрднеме напред.

Ако се продаде Обамејанг или Лаказет, ќе има простор тимот да инвестира во перспективни напаѓачи. Нема потреба во Вилиан.

И јас не гледам што ќе добиеме со Вилиан... Крпење дупки со играч на крај на кариера.
Подобро некој младинец да добие шанса отколку Вилиан.

Skroz se slozhvam so @Bateman. Gjubre i ostatoci od drugite, ne. Liverpool so anonimusi na bekoj, osvoj LSH i e na prag na PL. Ni treba dobro shtopersko duo i verojatno na dolg rok kje se tesitra Saliba i Mari, po nekoja logika. Se drugo e back up.

Ozil isto. Mislam deka treba da go pushtat da si odi. Site ocekuvame mnogu od nego, a nema.

Napadot ako ostani vakov za sledna sezona e premija.

За сите во клубот вклучувајќи го и Артета Нелсон е страшен талент, впрочем после утакмицата со Портсмут самиот Артета имаше многу силна изјава

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom