Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 14 поени ни требаат, но на добар пат сме. Верувам во Артета40 poeni, obezbedivme opstanok![]()
Мари физички е инфериорен во дуел, го убија Антонио и Халер, првиов посебно, капак што е спор. Камо ова да беше само една партија да се покаже како квалитетен играчЈа па мислам дека Мари беше супер... собра доста воздушни дуели, стабилен е и не паничи и имаше 3-4 паса за да ја изнесе топката екстра.
Once a gunner always a gunner [emoji14]
![]()

Wilian за мене би бил одличен трансфер како додатна вредност на лево и десно крило... некад да игра и централно како офанзивен од средина. Плус дека е без пари, охооооKia fc
дали ќе дојде со истата плата, не заборавај дека Вилиан во Челси дојде во период кога се расфрлаа како да нема утре... друго, Сака ми се чини ке си остане бек, офанзивен али бек. Мартинели поише ми иде дека ќе се развива во 9ка, а не во Крило. Нелсон не сакам да го коментирам, по мене играч кој е на ниво Норич или таква екипа, од втора половина на табела или чемпионшип.32 години ќе наполни, а ќе бара висока плата. Не е штопер или голман за да не му оди формата надоле. Нелсон, Мартинели и Сака ги имаме од друга страна што стварно ја заслужуваат шансата. Пепе ја враќа формата полека.
Wilian за мене би бил одличен трансфер како додатна вредност на лево и десно крило... некад да игра и централно како офанзивен од средина. Плус дека е без пари, охоооо