Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.074
Поени од реакции
6.731
Утакмицата со Олимпијакос беше пред 13 дена, во тој период никој не покажал симптоми, така да многу мали шанси или скоро да нема шанси некој да е заразен. Утакмицата со Брајтон би требало да се игра оти треба уште еден ден да помине изолацијата, во петок би требало да тренираат нормално.
Автоматски споено мислење:

Е сега работата е што Вест Хем ќе мораат изгледа да ја следат процедурата на британската влада за 14 дена изолација, ако тоа се случи и ако се откаже утакмицата со Брајтон, премиер лигата ќе е хаос, утакмици на секаде откажани, кога би се играле тие...

Последно уредено:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
BREAKING: Arsenal manager Mikel Arteta has tested positive for COVID-19.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Значи оние гнасните грчишта, кај не елиминраа од ЛЕ, па и цел тим ни го испозаразија, што може друго од грци да очекуваш :mad:
Re Arteta, just to clarify his case is not related to the Marinakis incident.

Arteta had no contact with Marinakis and players who did showed no symptoms

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.074
Поени од реакции
6.731
Пола пл е заразена само немаат направено тестови.

Ќе видите до понеделник колку од пл ќе испаднат позитивни.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.520
Поени од реакции
10.284
У пичку матер, колку ми фалат само неговите прес-конференции. Откако замина, Арсенал го изгуби својот идентитет и душа. Ќе потрае време додека ги пронајдат овие работи. Фала богу, мислам дека Артета е на добар пат. Само саламски пари за трансфери и он да ги бира трансферите.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.074
Поени од реакции
6.731
У пичку матер, колку ми фалат само неговите прес-конференции. Откако замина, Арсенал го изгуби својот идентитет и душа. Ќе потрае време додека ги пронајдат овие работи. Фала богу, мислам дека Артета е на добар пат. Само саламски пари за трансфери и он да ги бира трансферите.
Негде прочитав, дали Орнстин, или некои други шпекулации, дека Артета ќе го имал завршниот збор за трансферите.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.074
Поени од реакции
6.731
Кажаа од Арсенал секако дека е подобар и дека почнал со работа :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.078
Поени од реакции
7.164
Артета се јави :)
"It took me three or four days to start feeling better, with more energy, to leave the symptoms behind. I am very well now. I feel that I have recovered."

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.078
Поени од реакции
7.164

Kajgana Shop

На врв Bottom