Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А колку беа сите хајпнати кога потпишуваше летоска....
e3bdf1783265d67cc4ee120924d10bf1.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Јас уште сметам дека ќе биде добар играч, голем дел од играчите што се купуваат во денешицата се преплатени, му фали малку да се израфинира.

Статистички во учинкот по голови и асистенции е втор играч ако не се лажам по Обамејанг, статистички е подобар и од многу други играчи што беа купени оваа лето.

Можеби нема да ги достигне бројките на Алексис, ама треба да му дадеме уште една сезона пред целосно да пресудиме дали е флоп.

Јас уште сметам дека ќе биде добар играч, голем дел од играчите што се купуваат во денешицата се преплатени, му фали малку да се израфинира.

Статистички во учинкот по голови и асистенции е втор играч ако не се лажам по Обамејанг, статистички е подобар и од многу други играчи што беа купени оваа лето.

Можеби нема да ги достигне бројките на Алексис, ама треба да му дадеме уште една сезона пред целосно да пресудиме дали е флоп.
Точно, чист пример е Фред (да не го урочам). Лани не можеше со топка да се состави и после гостувањето кај ПСЖ тргна работата. Не е толку лош колку што се прави и не е главниот проблем на Арсенал, едноставно сите фанови сакаат инстант успех денес а не сфаќаат дека на одредени играчи им треба време да се вклопат. Сон, Фабињо, Стерлинг вака први ми паѓаат на памет...

Уште Јунајтед да киксне утре и во борба сме за 4то, не само 5то место. Нема откажување :)

Абе не е битно кој ќе киксне колово, не ни значи многу многу, ние секако иаме изгубено иако немаме играно. (Сити нагости) :D

34b3c5d.png
Автоматски споено мислење:

После умренава недела и бламот шо ни го приреди Арсенал резултативе од ривалите за топ6 пласман како порачани, секако лажнава надеж и заблудата ќе трае додека не го одиграме наредниот натпревар.

Мило ми е што Пул конечно го прекина непобедничкиот поход.
Only one Invincibles. Only one Golden trophy. Only one Arsene Wenger!
543-png.235737

Последно уредено:
Сега се зависи од нив, а имаат добар распоред. Плус вчерашните резултати на екипите од тој дел на табелата им одговараат. Одложената со Сити дојде во вистинско време. Денес им останува да не се избрукаат на Фратон Парк.

Конечно да го видиме и Мари.

Артета му се има стилено нешто на Најлс чим и Сократис го игра пред него. Можно е body language-от на Најлс да е очаен на тренинзи, друго не ќе да знам што би можело да биде.

И да, дефинитивно толку е од Холдинг.

Сега па и Тореира се повреди. Налет и купови и се.

Знам дека е само Портсмунт кој е третолигаш, знам дека имам тенденции да се залетувам вака секогаш за играчи ама Мари е најдобриот дефанзивец во светот. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom