Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе, за ваков пристап го баравме Емери аут...
Ај нека е за добро само. Ако се поклопат коцките, може ќе се радуваме на крајот со пласман во ЛШ :D

Оба промаши чист зицер. Ако веќе зборуваме за глупоста на Лено, еднакви се.

:pos::pos::pos:

Ја го исклучив стримот на 1.54, викам готово веќе нема што да се гледа.
Сега го видов промашувањето.

Јеби га, не кошташе лани ЛШ со промашениот пенал со кокошките, сега со оваа шанса, ама сепак човекот даде гол у 115 минута во тешка утакмица, тоа што некој не може пет минути одбрани резултат без да прими моронски гол е друго прашање.

Автоматски споено мислење:

Иначе, за ваков пристап го баравме Емери аут...
Ај нека е за добро само. Ако се поклопат коцките, може ќе се радуваме на крајот со пласман во ЛШ :D

Што повеќе? Колку појак тим да извади?

Реков дека сезоната е завршена, го заборавив ФА купот, нема врска, секако нема да го освоиме, може комотно да си отпаднеме сега со Портсмут.

Мразам оптимизам за Арсенал, секогаш не разочаруват, нема шанси да играме ЛШ, шо побрзо прифатеме дека станавме треторазредена екипа толку подобро.

Многу лесно се предавате,4 поени сме назад од ЛШ место :P

Мислам дека се заебаваш на маките наши, ама ако озбилно мислиш само да те потсетам дека имаме утакмици со Сити и Тотенхем на гости, Лестер и Ливерпул дома, топ4 е научна фантастика за нас.

Мислам дека се заебаваш на маките наши, ама ако озбилно мислиш само да те потсетам дека имаме утакмици со Сити и Тотенхем на гости, Лестер и Ливерпул дома, топ4 е научна фантастика за нас.
На оваа мизерија имам претчувство дека ќе го одбраниме рекордот непоразени токму во 37 коло

На оваа мизерија имам претчувство дека ќе го одбраниме рекордот непоразени токму во 37 коло

Само тоа ни остана најискрено, само не знам дали кај овие играчи воопшто има чувство дека треба да одбранат таков легендарен успех и наследство.

Многу лесно се предавате,4 поени сме назад од ЛШ место :P
Исто така Јунајтед е веќе таму, кокошките и Шефилд се на еден бод и Вулфс на 2. Ако гледаш така ние и второ можеме да бидеме теоретски, али во пракса не иде баш така :) за жал... сфаќам што сакаш да кажеш, али морам да признаам дека сум на страна на оние скептичните, не гледам како би се случило 4то место годинава, а и многу ситуации имало во минатото да ме натерале да скроз немам доверба во овој тим... дај боже да грешам!

Поарно немајте, доволно не тепаа емотивно. Нова сезона, нови шанси, до тогаш нека им се дава што е можно повеќе шанси на Мартинели,Сака,Нелсон,Мари,Гендузи сега и Тирни кога ќе се врати, на Холдинг. За сезонава единствена радост може да биде само ФА Куп, за лш поарно уше сега скратете си ги маките. :D

Знаев дека ќе не кошта многу промашувањето на Лаказет ли мислам беше на една контра на крајот на натпреварот кога игравме во гости со Олимпијакос. Излезе сам пред голманот и ја утна....
Толку вон форма напаѓач не сум видел одамна.

Обамејанг никој не смее да го пцуе, буквално само неговите голови сезонава не спасуваат да не се бориме за опстанок. Не е крив он што имаме пацери во одбрана.

Поарно немајте, доволно не тепаа емотивно. Нова сезона, нови шанси.
Периодот во кој не играме ми стана поомилен, што се полажеме, што трансфери, оптимизам дека ќе бидеме подобри во новата сезона, и оп дојде време да почнеме и веќе у самиот почеток ти убијат надежта, и пак одново, ќе бараме крај на сезона и истиот циклус, прашање е дали некад ќе заврши...
Ми фали Венгер ем, нема кој да каже we must bounce back.
Крајно разочаран од вчера ама тоа е, јбг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom