Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Самото тоа што еден Лидс не се импресионира од Нкетиа а ни се импресионираме, докажува колку буџетот за трансфери ни е на нула и дека ни е целта топ 10 а не топ 4!!!!!

У депресија паднав од некои од имињата што не поврзуваат, Курзава, Мертенс, Нкетиа ќе сме го задржувале (се надевам за да го продадеме на лето)

Ај честита новиот играч по се изгледа, Курзава.

Орнстин твитна, 99% е готова работата.

Јасно ми е зошто се прави овој траснфер, со оглед на мањакот бекови у тимот, но само уште еден окапан играч што ќе јаде плата во мизерната одбрана.

Ја пренесе само лошата вест, а не и добрата :D
working on 3-4 loan / free / low fee deals (doesn’t mean will do all)
За јануари повеќе од позајмици и тешко да очекуваме, реално.

А и јас сум против Курзава, но кога имаме стаклени леви бека, можеби и не постои подобра опција на пазаров. Се прашувам што ќе се случува кога сите 3ца бека ќе се здрави...

Ја пренесе само лошата вест, а не и добрата :D
working on 3-4 loan / free / low fee deals (doesn’t mean will do all)
За јануари повеќе од позајмици и тешко да очекуваме, реално.

А и јас сум против Курзава, но кога имаме стаклени леви бека, можеби и не постои подобра опција на пазаров. Се прашувам што ќе се случува кога сите 3ца бека ќе се здрави...
Колашинац на лето ќе го продадеме. Надевам се дека нема да му дадат повеќе од три годишен договор, 2+1 идеално, склон играч на повреди, не ми е јасно :unsure:

Тешко, пишал Орнстајн дека може нема да биде спремен Тирни за сезонава, Колашинац исто цело време се мачи со повреди...

Дополнително станувме дувло за играчи на агентот Киа, Венгер имал право што настрана се држеше од крлеживе...

Attachments

• c375bc6.png
    c375bc6.png
    595,1 KB · Прегледи: 30
Дополнително станувме дувло за играчи на агентот Киа, Венгер имал право што настрана се држеше од крлеживе...

Затоа Венгер донесе прекрасни играчи од типот на Сантос,Шамак,Мустафи,Скилачи,Силвестре и дали треба да продолжувам. :D

Затоа Венгер донесе прекрасни играчи од типот на Сантос,Шамак,Мустафи,Скилачи,Силвестре и дали треба да продолжувам. :D
Не беше безгрешен, имаше некои пропусти, ќе видеме сеа со Киа дали на подобро ќе сме :coffee:

Курзава ми личи на Начо Варга од better call Saul. :D

Иначе се шо прочитав низ нетов за него се само лоши зборови, појма немал.(n)

Беше пратен на позајмица во Лидс и таму беше резерва? Тебе како ти докажа дека заслужува?

Друже, Тони Пјулис рече Гнабри не може да влезе во првиот тим во Вест Бром.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom