Dobra techna igra, mnogu pasovi vo prvite 30min. Nema strav vo igrata pozadi, nema kachenje i gubenje na topki, bezpotrebno. Na kratko, imam verba vo ovaj proekt na Mikel i mislam deka kje uspee kaj nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едвај чекам да видам за неколку години дали овие постови ќе се претворат во "задоволен сум што сме на средина на табела, можевме да бидеме во долниот дел"...Realno, vakvi mechevi gi gubevme periodot prethodno. Zadovolen so 1-1 so igrata i so rezultatot. I da, cist crven karton za Auba, nema zbor.
Едвај чекам да видам за неколку години дали овие постови ќе се претворат во "задоволен сум што сме на средина на табела, можевме да бидеме во долниот дел"...
Не дека ова ми е упатено конкретно кон македонец, туку поентата ми е што во катастрофални мечеви пробуваме да најдеме макар и нешто ситно за да се тешиме "добро е, можеше и полошо да биде".
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Не, треба сите колективно да се собереме и да самоубиеме...А треба коси да корнеме од мака оти нели се бориме за нешто во лигата?
Сезоната е пропадната уште во 5-то коло за нас, нека добие Артета време и средства па ќе видиме до крајот на годината до каде сме и што сме.
Ќе се нервирам во утакмици ако отпаднеме од некој куп, каде стварно ќе биде важно.
Не дека не ги испцув сите играчи и сега со глупиот примен гол, не дека судијата ми е омилена личност на светот денес![]()
Auba sea 2 natprevari suspenzija?
Ova najmnogu me iznervira, Ayew trebase posle vtoriot grub start da dobie zolt i posle nemase da prodolzit so negovite sopkanja.Не сум незадоволен, нерешеното е склоп на многу несреќни ситуации (глупиот гол што го примивме, нееднаквот критериум на судење, стативата на Пепе), дури и не игравме толку лошо, после црвениот на Ауба дури и подобро почнавме да играме.
Наредните утакмици ќе покажат дали Лаказет вреди да се задржи во клубот или рокот на траење му истекува на лето.
Топ4 е одамна фантазија, така да овие бодови на гости, по некоја победа дома и да одржат кондиција е се што треба во лигата, целиот фокус до крај треба да биде на ЛЕ, и таму да се даде приоритет, и ФА купот колку што се може.
Освоен трофеј во ЛЕ и пласман во ЛШ може многу да значат за наредната сезона.
Ke odmorit januarovЗа директен црвен три