Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, Тони Пјулис рече Гнабри не може да влезе во првиот тим во Вест Бром.
Друже ни моментално сме дно од екипа и ни требат минимум 2ца како Меси да не опорават, тебе Нкетиа те импресионира WTF!!!!!!!!!????
Едноставно не дават пари за трансфери и тимот мора да дава вакви изјави, само не ми е јасно како уште верувате во вакви работи, па Арсенал нема извадено асален јак младинец од времето на Белерин, а тоа ти е пред 6 години и личеме некако на конкурентна екипа.

Друже ни моментално сме дно од екипа и ни требат минимум 2ца како Меси да не опорават, тебе Нкетиа те импресионира WTF!!!!!!!!!????
Едноставно не дават пари за трансфери и тимот мора да дава вакви изјави, само не ми е јасно како уште верувате во вакви работи, па Арсенал нема извадено асален јак младинец од времето на Белерин, а тоа ти е пред 6 години и личеме некако на конкурентна екипа.

Не знам што ти е ама јас никаде не реков дека ме импресинора Нкетија. Прочитај си наново што пишав.

Толку е од Холдинг чим Артета го рејтнуе помалце од Мустафи...

Добар и балансиран тим, само да нема многу глупи грешки во одбрана и мислам ќе не биде

Толку е од Холдинг чим Артета го рејтнуе помалце од Мустафи...
Холдинг не е физички спремен, 100 пати кажа Артета дека ни овие што се здрави цела сезона не се спремни камо ли Холдинг со скинати лигаменти

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

момци може стрим да ми пуштите?

Автоматски споено мислење:

Na SK 4 ima prenos.

Шо да кажам, сите утакмици со Артета се вакви, не играме лошо, не правиме многу шанси додуша, држиме некој баланс и пак не победуваме.

Циркузанти имаме во одбрана несомнено, но премалку голови даваме тоа го занемаруваме, Лаказет не ми се верува дека е истиот играч кој беше избран за најдобар во тимот минатата сезона, толку е станат флегматичен. Пепе има мали блесоци, но во глобала не придонесува доволно.

За потенцијалниот пенал, не беше може чист, ама сум изгледал милион вакви свирнати, да беше Ливерпул 100% ќе беше пенал.
Не сме доволно добри, но имам впечаток дека и денес и со Челзи, ВАР-от и судиите ни скинаа 4 бодови.

Ќе си помислам јас им праам малер секое коло што играм на Арсенал,17к ми земаа.Од наредно коло више не ни помислувам да ги играм.
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom