zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.534
- Поени од реакции
- 6.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ни моментално сме дно од екипа и ни требат минимум 2ца како Меси да не опорават, тебе Нкетиа те импресионира WTF!!!!!!!!!????Друже, Тони Пјулис рече Гнабри не може да влезе во првиот тим во Вест Бром.
Друже ни моментално сме дно од екипа и ни требат минимум 2ца како Меси да не опорават, тебе Нкетиа те импресионира WTF!!!!!!!!!????
Едноставно не дават пари за трансфери и тимот мора да дава вакви изјави, само не ми е јасно како уште верувате во вакви работи, па Арсенал нема извадено асален јак младинец од времето на Белерин, а тоа ти е пред 6 години и личеме некако на конкурентна екипа.
Ne bi me cudelo da go pustime na pozajmica do kraj na sezona vo slucaj ako donesime drug stoper.Толку е од Холдинг чим Артета го рејтнуе помалце од Мустафи...
Холдинг не е физички спремен, 100 пати кажа Артета дека ни овие што се здрави цела сезона не се спремни камо ли Холдинг со скинати лигаментиТолку е од Холдинг чим Артета го рејтнуе помалце од Мустафи...
момци може стрим да ми пуштите?