Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова голов беше цепки, да не ја допреше голманот, немаше да е гол, не ни шутна Нелсон ко што треба. Им се деси на Лидс, тоа што ни се деси нас против Челси, се издишаа во прво и во второ колапс.

Се тоа добро ама Луиз не сакам веќе во живот да шутне слободен, која ти е таа техника бе.

Се тоа добро ама Луиз не сакам веќе во живот да шутне слободен, која ти е таа техника бе.
Али затоа Луиз се роди поново со Артета. По мене одличен е....

Да, нема никаква потреба Луиз да шутира, досега само еднаш во дресот на Арсенал погоди рамки на гол од слободен, Лаказет е бог и батина за тоа или Пепе, имаме избор.

Си имавме среќа во прво, се изморија во второ, ги стиснал Артета на полувреме и ете, сепак заслужено, многу убаво и паметно изиграно второ полувреме.

Идеме даље, Палас у гости, заебана утакмица, среќа оној Милевојевиќ нема да игра, и да дајвне Заха за пенал, може ќе го промашат.

Да не знае некој публикава што песна пееше за Сократис? Одамна не ме изнасмеал некој играч во тек на натпревар, а конкретно мислам за корнерот кога се размафта по сите страни и играчи :pos:

Палас доста ослабен со повреди утре, некако сум оптимистчен, со оглед на солидните изданија последниве две утакмици, само кондиционо да издржат играчите.

Иначе, на редит ја видов денес сликава

q8jt1xlpiz941.jpg

Фанови на Арсенал пред Хајбери, 1938.

Колку само се променил светот, види ги луѓево, господа, во одела, капути, шешири, одат на утакмица.

Денес ги имаме Troopz и слични, да не бидам погрешно разбран, знам дека тој регион на Лондон, голем дел од локалната фан база на Арсенал има силен доселенички мозаик од секакви националности и раси.

Палас доста ослабен со повреди утре, некако сум оптимистчен, со оглед на солидните изданија последниве две утакмици, само кондиционо да издржат играчите.

Иначе, на редит ја видов денес сликава

q8jt1xlpiz941.jpg

Фанови на Арсенал пред Хајбери, 1938.

Колку само се променил светот, види ги луѓево, господа, во одела, капути, шешири, одат на утакмица.

Денес ги имаме Troopz и слични, да не бидам погрешно разбран, знам дека тој регион на Лондон, голем дел од локалната фан база на Арсенал има силен доселенички мозаик од секакви националности и раси.
Види го ти врачон од Нигерија остај Трупз

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Сакав Нелсон да го видам во составот, но сепак не се сомневам во изборот на Артета.

CP_Lineup-1000x1000.jpg

Одличен состав, добро е да има малку конзистентност, ретко кога две утакмици по ред врзуваме со ист тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom