Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нелсон, Нкетиа и Вилок со нови броеви, последниве двајца и лани играа, а Нелсон најверојатно е промовиран во прв тим
сите тројца се промовирани во прв тим
Нелсон - 24
Вилок - 28
Нкетиа - 30

Централни имаме многу, ако не продаваме нема да купиме ниту еден. Пред се мислам тука на Мустафи.

Кош, Сократис, Мустафи, Холдинг, Чемберс, Мавропанос па и Бјелик тука се бутка, ако не му понудиме шанса ќе отиде за малце и пак за 2-3 години ќе го купи некој за 30 милиони.

Ако можеме да прелажеме некој за Мустафи, Чемберс да биде вклучен у трансфер на Заха, Мавропанос на позајмица па тогаш да се збори за нов централен.
Вака тешко веројатно. Затоа и за Салиба се праи ваков трансфер за од година, таман кога ќе си оди Кош.

Одбраната е таа, мене многу повеќе ме плаши средината, замена немаме за Ремзи, а неможе никој ни од младинците да го прави тоа, едино Гендузи ако има подобра сезона од лани. Мислам дека ќе биде мачење ако останеме со истиве во средина. Дај боже да се лажам и да ме демантира Озил :D

Што играч е овој Лемина, ич не ми ни текнува како играше во Саутемптон, памтам само дека е бивш играч на Јувентус.

Што играч е овој Лемина, ич не ми ни текнува како играше во Саутемптон, памтам само дека е бивш играч на Јувентус.
сеоски Погба :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1562676491][/DOUBLEPOST]
Смит Роу зошто не е незнам

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Смит Роу број 32, денес го промовираа.(y)
ама ништо чудно да биде пратен на позајмица.

сеоски Погба :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1562676491][/DOUBLEPOST]
Смит Роу број 32, денес го промовираа.(y)
ама ништо чудно да биде пратен на позајмица.
Мислам дека само тој е тип на играч што може да го замени Ремзи во иднина ако не купиме ништо

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

William Saliba: Arsenal close to deal for Saint-Etienne defender
И Еду го назначуваат за директор,и остануваат во преговори со Тирни,штопер,средина и крило...Трансферов нема да го оштети годишниов буџет...А малиов има огромен потенцијал за врвен штопер...Се надевам ќе остане настрана со повредите.

William Saliba: Arsenal close to deal for Saint-Etienne defender
И Еду го назначуваат за директор,и остануваат во преговори со Тирни,штопер,средина и крило...Трансферов нема да го оштети годишниов буџет...А малиов има огромен потенцијал за врвен штопер...Се надевам ќе остане настрана со повредите.

Штом проговори богот Орнстин, завршена е работата со Салиба, ај сега да ги видиме конечно тој штопер, средина и крило, мислам дека со доаѓањето на Еду малку ќе се убрзат работите, и нема баш време, сезоната почнува за еден месец.

Eду официјално

https://www.arsenal.com/news/edu-named-our-technical-director

edu.jpg

Господин човек.

Штом проговори богот Орнстин, завршена е работата со Салиба, ај сега да ги видиме конечно тој штопер, средина и крило, мислам дека со доаѓањето на Еду малку ќе се убрзат работите, и нема баш време, сезоната почнува за еден месец.

Орнстин е паднат, касни со инфо и не е веќе толку веродостоен. Го нема Венгер да му ликнуе :D

А што толку ви се истакна Холдинг пред Чемберс, за Холдинг да е играчот од кој ќе се очекува да биде ѕвер и едвај да се чека да закрепне, а Чемберс да е попатно жртвено јагне што треба да се откачи од тимот? И двајцата имале страшно добри партии, но и се губеле по терен, во никој случај не ми се истакнал Холдинг кујзнае колку пред Чемберс. Јас сум за да се задржат и двајцата, Мустафи/Озил/Мики да се вклучуваат во трејдови, шиткања, пред се за да се ослободат нивните плати и да дадат простор на млади играчи на тие позиции. Првенствено овие тројца, следен на листата Џака братот. Мавропанос, Чемберс и Холдинг би им дал шанса и сезонава, они за разлика од Мустафи и Сократис немаа шанса да се изнаиграат. Не е исто да имаш 5 добри партии од 10 со тоа да имаш 5 добри партии од 50.

Reality check ни беше кога се повреди Холдинг, се виде до кај сме у одбраната. Ако некој не може да го примети талентот на Холдинг, и неговата интелигенција тогаш треба пак ги гледа утакмиците кај што играл. Холдинг е две класи пред Чејмберс ако правиме муабет за ЦД. (Се зависи како ќе се врати од повредата ) Холдинг треба да ни е темел во одбраната, околу него треба да се гради.[DOUBLEPOST=1562683667][/DOUBLEPOST]
А што толку ви се истакна Холдинг пред Чемберс, за Холдинг да е играчот од кој ќе се очекува да биде ѕвер и едвај да се чека да закрепне, а Чемберс да е попатно жртвено јагне што треба да се откачи од тимот? И двајцата имале страшно добри партии, но и се губеле по терен, во никој случај не ми се истакнал Холдинг кујзнае колку пред Чемберс. Јас сум за да се задржат и двајцата, Мустафи/Озил/Мики да се вклучуваат во трејдови, шиткања, пред се за да се ослободат нивните плати и да дадат простор на млади играчи на тие позиции. Првенствено овие тројца, следен на листата Џака братот. Мавропанос, Чемберс и Холдинг би им дал шанса и сезонава, они за разлика од Мустафи и Сократис немаа шанса да се изнаиграат. Не е исто да имаш 5 добри партии од 10 со тоа да имаш 5 добри партии од 50.

Друже nemesis си ми, до сега не знам дали имало нешто што сум се сложил со тебе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom