Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Обамејнаг и Мики место Санчез, хмммм, ова ме потсеќа кога го дадовме РВП и Венгер проба неговиот учинок да го замени со два играча Жиру и Подолски, не беше баш успешно.
А најголемото прашање е како ќе ги вклопиме овие играчи во еден состав, 4-2-2-2 ли ќе играме???

Чех
Хектор - Шкодранче - Кош - Сеад
Вилшер - Џака
Озил ------------ Мики
Лака - Оба​

Последно уредено:
Обамејнаг и Мики место Санчез, хмммм, ова ме потсеќа кога го дадовме РВП и Венгер проба неговиот учинок да го замени со два играча Жиру и Подолски, не беше баш успешно.
А најголемото прашање е како ќе ги вклопиме овие играчи во еден состав, 4-2-2-2 ли ќе играме???

Чех
Хектор - Шкодранче - Кош - Сеад
Вилшер - Џака
Озил ------------ Мики
Лака - Ауба​
На ништо не личит ова, без класично крило поверојатно е дека со 4 3 3 ќе играме и ќе жртвуваме еден од Аубамејанг или Лаказет да е крило заедно со Миктаријан а Озил по офанзивно да е во 3ката од средината... Ма да како и да е за кур немат да ја биват формацијава ама ќе одмориме малце од Велбек и Ивоби....

3-4-1-2 со Мики зад Лака-Обамејанг?
Озил веројатно ќе си оди на лето така да вака ми изгледе замислата за следна сезона.

3-4-1-2 со Мики зад Лака-Обамејанг?
Озил веројатно ќе си оди на лето така да вака ми изгледе замислата за следна сезона.

Озил изгледа ќе потпишува според сите извори.

Што ми се свиѓа кај трансфери како Микитрајан и Обамејанг, што кога ќе дојде време да му истечат договорите или кога ќе влезат во последната година, веќе ќе бидат во години кога ич нема да ни биде криво ако си заминат ;)

Озил изгледа ќе потпишува според сите извори.
Кои се тие извори ?
Нит на скај има нешто нит на бибиси.
Башка уште од лани се вика дека ќе потпише па еве уште чекаме...
Ја мислам дека патува он у јуни.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Кои се тие извори ?

Никој не го бара.
Да го бараа ќе патуваше уште сега.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Кои се тие извори ?

Alan Smith имаше изјавено негдека по медиумиве, демек имформацијава му е од инсајдери од клубов.

Дали со можниот трансфер на Обамејанг, Венгер признава дека ја утна со Лаказет?

Никој не го бара.
Да го бараа ќе патуваше уште сега.

Имаше прво нели со Јунајтед шпекулации, пред некој ден, а и денес на скај имаше дека Јуве сакаат него и/или Ериксен да ги донесат, така да не би рекол дека никој не го бара. Дека е помал интересот за него од Алексис тоа дефинитивно, тука нема збор, ама па дека никој не го сака за да го донесе за без пари у лето...

Ја утна со Лаказет...:D[DOUBLEPOST=1516302556][/DOUBLEPOST]Не признава ништо. Како што кажа Иан Рајт ова се е 'panic buy'

Сеа додека да ги сместеме кој шо позиција играл ќе заврши сезоната :D

Mesut Ozil is "close to signing a new contract" to stay at Arsenal, according to Sky Sports pundit and former Gunners striker Alan Smith.

Реши да се запише во поновата историја, посакувам со тек на времето да се трансформира како Казорла во ЦМ.

Mesut Ozil is "close to signing a new contract" to stay at Arsenal, according to Sky Sports pundit and former Gunners striker Alan Smith.

Реши да се запише во поновата историја, посакувам со тек на времето да се трансформира како Казорла во ЦМ.

Ова е мислам најневозможната желба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom