Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се разбереме едно,изоставањето на Санчез од првата 11ка не влијаеше врз поразот.Не влијаеше бидејќи многупати докажевме сезонава и со него дека сме мизерни.Кошмар од сезона,коошмар.Што побрзо заврши толку подобро за нашите живци.[DOUBLEPOST=1488681626][/DOUBLEPOST]
Се заебаваш или озбилен си?Зошто јас не сретнав вакво нешто или ептен ми извегало од мисли.Дај линк минк,посочи.
И шо као у ситуацијава Алексис е крив зошто сака тимот да победи, а шо другиве Венгер ги напраил мекуши ?Не се палите на интервјуата на Венгер јасно е дека нема јавно да ги каже проблемите на тимот. Како и што нема да ја каже стварната причина поради која го остави Алексис на клупа. Не ми се верува дека го седнал поради тоа што сакал да игра подиректно и со нафрлени према Велбек и Жиру. И да бил тој планот можеше Алексис да игра крлио наместо Окс. Моја предпоставка е дека не го играше поради недисциплината на Алексис. На последните десетина натпревари имаме некоја шизофренија во играта каде што Алексис бара од соиграчите да одат на пресинг а скоро никој не го следи или во полош случај Алексис ке повлече 2-3ца со него кои лесно ке испаднат па следува противничка полуконтра. До вчера мислев дека проблемот е само во Венгер кој незнае што сака од играчите ама после седнувањето на клупа на Алексис јасно е дека дисциплината во составот е на ниско ниво. Кој знае што се дешава интерно ама на терен е хаос. Кокелан дупка, Белерин, Мустафи, Начо, Волкот, Озил ОГРОМЕН пад во форма, Џака изгубен, Ивоби топло-ладно, дури и непогрешливиот Чех почна да греши у последно време. Толку се лоши играчите што греота ми е да вперам прст во менаџерот.
Поентата е сите да играат по упатствата на менаџерот. Така имаш најголема шанса за победа пошто менаџерот и неговиот тим го имаат анализирано противникот и одлучуваат кој е најдобриот пристап на игра. Рецепт за неуспех е правење обратно од она што го бара менаџерот од тебе. Го саботираш тимот.И шо као у ситуацијава Алексис е крив зошто сака тимот да победи, а шо другиве Венгер ги напраил мекуши ?
Знaчи сите требa дa бидaт мекуши. Oк.Поентата е сите да играат по упатствата на менаџерот. Така имаш најголема шанса за победа пошто менаџерот и неговиот тим го имаат анализирано противникот и одлучуваат кој е најдобриот пристап на игра. Рецепт за неуспех е правење обратно од она што го бара менаџерот од тебе. Го саботираш тимот.
Шо е јасно ?Сега ни е јасно зошто Санчез беше седнат на клупа.