Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавајте Шамак оваа беше еден од најдобрите заедно со Аршавин и Насри, незнам зошто викате по него
Сите одлични,Клиши можеше МНОГУ подобро да реагира и за двата примени гола,така да,заради тоа и не добива прелазна оценка од мене)
Уффффффф..добро е,срце у пети ми отиде се до 4от гол....Абе случајно да не сме 1 место!!?? :back:Конечно мрзата да изигра ТОП,конечно после две утакмици да си тепаме волку слаткоУтакмицата беше супер дури можам да кажам, дека дури и резултатот според нашите шанси и не е реален ..
Мислам дека сите беа добри на теренот мало нашето бекче Клиши заеба работа али ништо...
Фабијански-Беше одличен,се до вториот примен гол..според мене тоа беше негова грешка,требаше подобра да реагира.
Скилачи-добро си ја заврши работата денеска,беше одличен во дуелите се на се супер.
Кошченли-жалче,на почетокот му го сокршија носот:pos2:гревче..Добро е шо немаше катастрогални грешки од негова страна,пошо си има он такви..
Сања-добар во дефанзива,само солиден во напад.
Клиши-Ѕверчето нашо крив за првиот гол,но добро е на крај се излезе како шо треба.
Сонг-едно гооолемо браво за него добричко беше,впрочем како и секогаш
Вилшер-Оп оп оп,овде онде и тааааааааааааам ГООЛ!!!! Само се питувам дали му е првенец у Премиер Лига??Мислам да..
Насри-Ме разочара шо промаши праазна статива,но одма си ја поправи грешката со голче башка у играта беше добар,покриваше во одбрана во напад супер..
Аршавин-Да да да да да...Тој е тој,нашата МРЗА,али денес мора да му се даде рака зошо ги растури,се одеше преку него,сите контри он ги влечеше,едноствно МЕН ОФ Д МЕЧ според мене.
Росицки-Мислам декаа одлично го замени Фабрегас и во двете улоги шо му беа дадени за овој натпревар-Плеј и капитен
Шамак-дрн дрн дрн..гоооол,шанси со глава трчаше и шо ме радува имаше многу малку грешки во пасовите
Замените шо влегоа Денилсон и Гибс ради малкуте минути шо ги изиграа само ќе кажам дека добро си ги извршеа задачите.
Немаше трескања на шишиња од страна на Чичко ВенгерА и нормално немаше потреба.Кларк аххххх..уште не ми е јасно како си примивме два безвезални гола од него.
Арсенал на чело на Премиерлигашката табела...така треба да остане до крај и да си дигнаме едно трофејче
Сега мирно ќе си гледам како ке кикснат Манчестер и Челзи![]()
Колку само патетично изгледаат последните 4-5 страни... Еве да ве цитирам...
„Па кој кур го вадиш Насри ? Маме ќе ни ебат!“ или ова, подобро е „Извади го Шамак, врска нема“ или, моето омилено „ Стави го Ван Перси, и извади го Шамак, осудени сме на пропаст со него“ и многу многу многу многу други...
Е сега објаснете ми, што направи Насри од 62 минута до 85 ? Два контакти со топка, дали имаше....
Ван Перси беше камен во Брага, па заслужено седна на клупа...
Ако Чамак нема врска, а ни е, веројатно вас, „за жал“ најдобар стрелец, тогаш неможам да го оправдам вашиот муабет... Едноставно не можам.... @Аце тетово, само се жали на Чамак и слично, а кога ке победиме се е добро... Па не бива човеку, или си едното или си другото... Одлучи се..
Аршавин, веројатно беше играч на мечот, со аистенција и гол, а не знам зошто и Чамак не би бил тоа, кога го имаше апсолутно истиот скор, како и него.... Според коментатори и страници тоа беше Арашин, според мене тоа е Чамак..
Лоша одбрана на чело со Клиши... Росицки ме потсети на оној стариот, Арша се буди, Насри повторно на највисоко ниво... Вилшир влегува во форма, имаше доста добри пасови... Сонг солиден...
Едино ме плаши тоа што играме три меча дома, со Виган среда, Фулам сабота, Партизан среда и сите средби треба да се добијат... Останува да видиме шо ке се случи