Уффффффф..добро е,срце у пети ми отиде се до 4от гол....Абе случајно да не сме 1 место!!?? :back:Конечно мрзата да изигра ТОП,конечно после две утакмици да си тепаме волку слатко
Утакмицата беше супер дури можам да кажам, дека дури и резултатот според нашите шанси и не е реален ..
Мислам дека сите беа добри на теренот мало нашето бекче Клиши заеба работа али ништо...
Фабијански-Беше одличен,се до вториот примен гол..според мене тоа беше негова грешка,требаше подобра да реагира.
Скилачи-добро си ја заврши работата денеска,беше одличен во дуелите се на се супер.
Кошченли-жалче,на почетокот му го сокршија носот:pos2:гревче..Добро е шо немаше катастрогални грешки од негова страна,пошо си има он такви..
Сања-добар во дефанзива,само солиден во напад.
Клиши-Ѕверчето нашо крив за првиот гол,но добро е на крај се излезе како шо треба.
Сонг-едно гооолемо браво за него добричко беше,впрочем како и секогаш
Вилшер-Оп оп оп,овде онде и тааааааааааааам ГООЛ!!!! Само се питувам дали му е првенец у Премиер Лига??Мислам да..
Насри-Ме разочара шо промаши праазна статива,но одма си ја поправи грешката со голче башка у играта беше добар,покриваше во одбрана во напад супер..
Аршавин-Да да да да да...Тој е тој,нашата МРЗА,али денес мора да му се даде рака зошо ги растури,се одеше преку него,сите контри он ги влечеше,едноствно МЕН ОФ Д МЕЧ според мене.
Росицки-Мислам декаа одлично го замени Фабрегас и во двете улоги шо му беа дадени за овој натпревар-Плеј и капитен
Шамак-дрн дрн дрн..гоооол,шанси со глава трчаше и шо ме радува имаше многу малку грешки во пасовите
Замените шо влегоа Денилсон и Гибс ради малкуте минути шо ги изиграа само ќе кажам дека добро си ги извршеа задачите.
Немаше трескања на шишиња од страна на Чичко Венгер
А и нормално немаше потреба.Кларк аххххх..уште не ми е јасно како си примивме два безвезални гола од него.
Арсенал на чело на Премиерлигашката табела...така треба да остане до крај и да си дигнаме едно трофејче
Сега мирно ќе си гледам како ке кикснат
Манчестер и Челзи