Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се чудиш, Фламини на времето 2 сезони беше ко Канте

Овој Симеоне гарант си ги чува секое лето најдобрите напаѓачи и плус троши по брдо пари во трансфер периодите па шо има вакви успеси...

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160506/wenger-arteta-has-been-a-great-leader

Конечно ќе се отерасиме од Артета, потврди и Венгер

Требаше уште пред две години тоа да се направи, а сеа си земаше платичка, си учеше тренерски занает на наша сметка и ќе отиде сега у друг тим, шпекуалции има за Сити.

Ептен мудро е воден клубов, ама ептен.

Артета ми е најнебитната вест поврзана со Арсенал.
Боље да слушнеме шо е со Алексис и со Озил, а Артета бил или не бил у клубот, ништо не мења тоа.

Кога најмногу ни требаше беше вистински лидер. Првите три години што ги играше кај нас беше еден од клучните играчи и секогаш ќе го почитувам како играч и капитен.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160506/wenger-city-game-still-so-important

Толку ми е провиден веќе стариов.

Веќе знам како ќе тече наредната сезона.
Европското/Копа Америка ќе биде одлично оправудвање за касни трансфери, кога ќе го собереме се што останало од поамбициозните тимови од нас.

Пак заради европското/копа америка ќе имаме лош старт, со оправдување дека играчите се изморени и повредени, некаде во ноември, декемри ќе врземе серија добри резултати, ќе го фаниме последниот воз за нокаут на ЛШ, каде нормално ќе ни падне Баер или Барселона, и така оптимистички ќе тргнеме во јануари, за да ни се случи традиционалниот колапс во февруари и март, за да живнеме пак во април таман за да го осигураме 3/4 место.

И така цело време во круг, 12 и кусур години.

Бујрум нека ме демантираат дека нема да биде така.

Артета ми е најнебитната вест поврзана со Арсенал.
Боље да слушнеме шо е со Алексис и со Озил, а Артета бил или не бил у клубот, ништо не мења тоа.
Артета е вистински лидер и предводник и се знаеше дека го чувавме последниве година / две поради иднината, а ваков потег е најмалку нешто што ни треба.
Слично беше со Виера, сега ќе си ќарат уште една одлична карика, а ние ќе бараме пак и затоа секој втор месец ги менуваме тренерите на младинските категории.

Кокошките изгубија, ете ви мотивација за победа денес :icon_lol:

Утакмицата која ќе ја решаваше титулата :)

А и тимот ние е лудница, без Озил со Велбек, Жиру, Ивоби и Алексис сите стартери, ќе одиме на голема победа да ја стигнеме гол разликата на кокошките, колку треба 10-0 да тепаме :D

Друштвo знaете декa имaше муaбети декa Стaриџ ќе гo зиaме?
Епa сaмo шo oтидoa вo вoдa тие муaбети зoштo фoрцa Жиру !

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Друштвo знaете декa имaше муaбети декa Стaриџ ќе гo зиaме?
Епa сaмo шo oтидoa вo вoдa тие муaбети зoштo фoрцa Жиру !

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Баш Стариџ ни треба и онака се ослободи едно место со заминувањето на Диаби... нормално зборам за место у болницата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom