Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едит: Јас не знам многу, но си велам дека Леман е подобро да брани од Алмуниа... Како сакате речете, со него ја осоивме сезоната на непобедливи, и тој е една од легенците, бидејќи направи многу за нас во кариерата.. Исто со него бевме и финалисти во ЛШ, па ако гледаме така на работите можеби и најдобар голман до сега.. Имал киксеви/глупости, но сигурно не поголеми од оние на Алмуниа...

Како и да е, се надевам дека ќе го видам Леман, барем еднаш до крајот на сезоната...

http://bleacherreport.com/tb/b8zh4

Демек Бензема ќе го бркаме но:
The Emirates boss knows that his chances of landing the French international depend very much on whether Jose Mourinho looks to bring in a big name striker signing this summer or whether the Bernabeu boss keeps faith with the ever improving former Lyon man.

Да ви кажам право се изморив од ваквиве срања, па ако сакал да го донесе имаше шанса и ќе го донесеше, барем од Франција ниту еден играч кој го посакал не му избегал до сега.

http://bleacherreport.com/tb/b8zh4

Демек Бензема ќе го бркаме но:
The Emirates boss knows that his chances of landing the French international depend very much on whether Jose Mourinho looks to bring in a big name striker signing this summer or whether the Bernabeu boss keeps faith with the ever improving former Lyon man.

Да ви кажам право се изморив од ваквиве срања, па ако сакал да го донесе имаше шанса и ќе го донесеше, барем од Франција ниту еден играч кој го посакал не му избегал до сега.

Тоа значи дека... ? Нејќел... Затоа кулирај си :back:

нешто ново за повредиве има ли ?
сонг,волкот,фабрегас кога се вракаат ?

после паузата за репрезентациите. за утре ке бидеме и без Диаби

Како тргнала работава уште малку на терен ќе излезат со Леман на гол и Алмуња у напад, а измеѓу ќе постават секс кукли да глумат играчи. Има ли некој жив бре останат на клупа?

Како тргнала работава уште малку на терен ќе излезат со Леман на гол и Алмуња у напад, а измеѓу ќе постават секс кукли да глумат играчи. Има ли некој жив бре останат на клупа?
Што го знаеш, можеби у напад и ќе успее да направи нешто ЗА нашата екипа а? :D
Ајде со среќа дечки денеска, сакам победа... играчите сигурен сум ја посакуваат таа победа повеќе од било кој .... и би сакал Леман да го видам иако знам дека нема... :)

Се надевам денес ќе се радуваме дечки......Би ми напраило голем кеиф да го видам РвП заедно со Шамак во нападот...
Едноставно мора да се победи денес.....

Дечки,оваа после мислам дека ќе биде ептен тешка за нас...Незнам зошо , но имам такво претчуство..Како ида е очекувам Насри и РВП да ги решат,та останува да проследиме у 16:00 :)

Arsenal
Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Nasri, Denilson, Wilshere, Ramsey, Arshavin, van Persie

2:26 е моментот.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom