Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нечини работава, прв напад и одма примивме гол...

Што е ова бе!? 3 мин. одма гол примивте! Ако не се сврти работава оде ми тикетот у канта :@ :@ :@

Ова е тоа шо го викав...

Дал је могуче, од метар ипол промаши, аххх венгер се играш со рамзи!

Дајте некој добар стрим за гледање :)

како меже да го игра ремзи пред росицки ?
а вој денислон игра колку човек да се брои :@

We must bounce back from this game,thanks for the support from the fans..
вака ке зборат после утакмица

чао титула
повеќе среќа наредната година

Доколку не победиме мислам дека треба да и кажеме чао на титулата.

We must bounce back from this game,thanks for the support from the fans..
вака ке зборат после утакмица

чао титула
повеќе среќа наредната година

Уживај Манчестер ќе кикснат а ние ќе извадиме нерешено.

Лелееееее.....Катастрофа.....Срамота одбранава, али добро тоа веќе бше познато откако се повреди Џуру....Што значи ќе примаме голови, епа зошто не играме со двајца напаѓачи, аман веќе со тој шупакот Денилсон....Ако не влезе Шамак уште на полувреме не ми се гледа веќе натпреваров.....Жал ми е за Ремзи испадна трагичар на натпреваров, прво лошо маркирање на корнерот, а после 1000000000000% чиста шанса од пола метроооооооооо....

Лелееееее.....Катастрофа.....Срамота одбранава, али добро тоа веќе бше познато откако се повреди Џуру....Што значи ќе примаме голови, епа зошто не играме со двајца напаѓачи, аман веќе со тој шупакот Денилсон....Ако не влезе Шамак уште на полувреме не ми се гледа веќе натпреваров.....Жал ми е за Ремзи испадна трагичар на натпреваров, прво лошо маркирање на корнерот, а после 1000000000000% чиста шанса од пола метроооооооооо....

Што има жал да ти биде. Примивме гол и не дадовме гол заради него.

Уживај Манчестер ќе кикснат а ние ќе извадиме нерешено.

е тоа е проблемот
манечестер кога киксне ние никогаш не искористуваме
џабе ке се тешиме до крајот на сезоната
ако не го свртеме резултатот во второ отидовме...

Дечки ќе може некое асално стримче!? Фала однапред :)

Остајте ги Манчетер..Туку кога ќе сватите дека проблемот е во нас?? Прееска кога ги гледав Тити,Пирес,Лјунберг со еден збор славната наша генерација и сеа кога ги гледам овие да ви кажам ми е срам шо ги гледам..:kesa:
Ајде сега второ да се надеваме дека ќе го свртиме резултатот,еве го и Шамакот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom