Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Едит: Јас не знам многу, но си велам дека Леман е подобро да брани од Алмуниа... Како сакате речете, со него ја осоивме сезоната на непобедливи, и тој е една од легенците, бидејќи направи многу за нас во кариерата.. Исто со него бевме и финалисти во ЛШ, па ако гледаме така на работите можеби и најдобар голман до сега.. Имал киксеви/глупости, но сигурно не поголеми од оние на Алмуниа...

Како и да е, се надевам дека ќе го видам Леман, барем еднаш до крајот на сезоната...

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
http://bleacherreport.com/tb/b8zh4

Демек Бензема ќе го бркаме но:
The Emirates boss knows that his chances of landing the French international depend very much on whether Jose Mourinho looks to bring in a big name striker signing this summer or whether the Bernabeu boss keeps faith with the ever improving former Lyon man.

Да ви кажам право се изморив од ваквиве срања, па ако сакал да го донесе имаше шанса и ќе го донесеше, барем од Франција ниту еден играч кој го посакал не му избегал до сега.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
http://bleacherreport.com/tb/b8zh4

Демек Бензема ќе го бркаме но:
The Emirates boss knows that his chances of landing the French international depend very much on whether Jose Mourinho looks to bring in a big name striker signing this summer or whether the Bernabeu boss keeps faith with the ever improving former Lyon man.

Да ви кажам право се изморив од ваквиве срања, па ако сакал да го донесе имаше шанса и ќе го донесеше, барем од Франција ниту еден играч кој го посакал не му избегал до сега.

Тоа значи дека... ? Нејќел... Затоа кулирај си :back:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
нешто ново за повредиве има ли ?
сонг,волкот,фабрегас кога се вракаат ?

D

D_NazGUL

Гостин
после паузата за репрезентациите. за утре ке бидеме и без Диаби
Како тргнала работава уште малку на терен ќе излезат со Леман на гол и Алмуња у напад, а измеѓу ќе постават секс кукли да глумат играчи. Има ли некој жив бре останат на клупа?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Како тргнала работава уште малку на терен ќе излезат со Леман на гол и Алмуња у напад, а измеѓу ќе постават секс кукли да глумат играчи. Има ли некој жив бре останат на клупа?
Што го знаеш, можеби у напад и ќе успее да направи нешто ЗА нашата екипа а? :D
Ајде со среќа дечки денеска, сакам победа... играчите сигурен сум ја посакуваат таа победа повеќе од било кој .... и би сакал Леман да го видам иако знам дека нема... :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Се надевам денес ќе се радуваме дечки......Би ми напраило голем кеиф да го видам РвП заедно со Шамак во нападот...
Едноставно мора да се победи денес.....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Дечки,оваа после мислам дека ќе биде ептен тешка за нас...Незнам зошо , но имам такво претчуство..Како ида е очекувам Насри и РВП да ги решат,та останува да проследиме у 16:00 :)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Arsenal
Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Nasri, Denilson, Wilshere, Ramsey, Arshavin, van Persie

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220

2:26 е моментот.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom