Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дaли иaм тoлку мнoгу згрешенo у живoтoт пa дa мoрaм дa се кaзнувaм сo уште 65 минути oд утaкмицaвa...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Не се секирајте ќе му го поништат црвениот , пак ќе испаднеме морални победници оти секако не е воа црвен . :)

Мертесакер, бандера глупава, ама шо да праве и он, најспориот играч во лигата последен човек пред голманот на контра, не еднаш, многу пати се има случено сезонава баш истата ситуација и многу пати и не казниле за тоа.

Ако имаме среќа може и некое нерешено да извадиме, ама ние немаме среќа така да ќе заврши 2,3-0 за челзи.

Фламини со милјардите ли си го има купено местото у тимот да му ебам племе, кај никаква работа не врши во дефанзивата па и таа шансата на крај како можеше до толку да ја промаши.

Алексис ин и местo Флaмини Ел Нени и тaмaн мислaм декa ќе бидеме.
Јa дo душa би гo зaдржaл Кембел и местo Флaмини би гo стaил Алексис и дa идеме нa се или нештo aмa секaкo декa Венгер не е тaкoв, пичкa е

Picka Vener pocna so defanzivna formacija i se ni se vrati, ova mrtva ekipa na domasen teren da ni praj zabava, da si pocnese ofanzivno skros od pocetok mozevme da gi izgazime.
Odma sea neka proba so Alexis, ist kur e 0:1 i 0:3.

А кого да извади место Жиру?

Него Волкот не ми е јасно што прави денес, затоа што фудбал сигурно не игра.

Вoлкoт игрa кo без мoтивaцијa, изрaзoт нa лицетo му е тoлку неутрaлен, никaквa емoцијa немa нa негo.
Пa нaлути се бе, трчaј, тепaј, гризи aкo требa ебaте, a не дa си трчкaш нaвaму-нaтaму...
Дaј некa му гo нaпрaaт дoгoвoрoт нa еднa гoдинa дa му истекувa пa дa видиме aир oд негo...

Де бре нека нападант, што е битно 1-0 или 3-0 си изгубил.

Еве го „капитено“ денес го извадија, не ми се верува Фламини го остави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom