Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Афобе е продаден 2 години веќе, инаку Торал стварно најмногу се истакнува од играчите кои се на позајмици, штета што Озил ја држе неговата позиција, но се надевам дека би добил шанса во Арсенал може да го пробат и како крило којзнае :)
Наше дете е, и мислам дека може да си го вратиме за поефтини пари според договорот.

Наше дете е, и мислам дека може да си го вратиме за поефтини пари според договорот.
Не верувам, оти Арсенал го продади на Вулверхемптон, а после они го продадиа на AFC Bournemouth, инаку детето е Die hard Arsenal fan :)

Ццц изгледа дека Жиру нема да игра денес, глуждот го повредил.(n)

^
Машала, машала.

Иначе, тимот што (не)победува не се менува, пак истиот тим, Жируе не е повреден стартува, Алексис и Елнени на клупа. До кога Фламини ќе има загарантирано место како стартер?

Клупата почна малце од малце да изгледа опасно за разлика од предходните натпревари.

Колку ти земаа за шипинг? И колку доплати за името и бројката?
80 беше со име и бројка :) а ми го донесе другарка шо живее во Лондон, она го купи, тука се раздолживме :)
^
Машала, машала.
Рмбав летоска Германија, затоа не ме боли срцето шо дадов толку :D

80 беше со име и бројка :) а ми го донесе другарка шо живее во Лондон, она го купи, тука се раздолживме :)

Рмбав летоска Германија, затоа не ме боли срцето шо дадов толку :D

Ако де, за убави работи се трошат пари, и јас лани ги купив двата дреса (гостински и домашен комплет) ама од Sportsdirect.

Да не е заради десетгодишнината друго објаснување нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom