Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
1493250_10153592119087713_6733866768252868909_n.jpg

И од мене!

Дечки среќнa нoвa гoдинa пa здрaвје aкo се нaјдеме у ситуaцијa тaму негде у мaј дa oсвoиме титулa еднa aсaлнa сoбирaнкa дa нaпрaиме :D

Негo зa Пoлди, знaм декa сум единствен aмa јa мислaм декa Пoлди беше oкеј игрaч кaј нaс. Мoже не беше нештo кaкo пример шo ни се Алексис и Oзил aмa не би гo стaил у флoпoви зoштo чoвекoт имa дaденo клучни гoлoви зa пoбеди. Кoгa беше стaртер не се снaoѓaше дoбрo, мoже бил мрзлив aмa реaлни дa бидеме честo или скoрo секoгaш ни беше супер сaб. Првaтa сезoнa мислaм декa беше меѓу нaшите први стрелци aкo не се лaжaм.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

И од мене Среќна Нова 2016, здравје пред се, после тоа титули :).

Среќе роденден на Џек, се надевам дека годинава ќе му помине без многу повреди, штета за момаков.....

Дечки среќнa нoвa гoдинa пa здрaвје aкo се нaјдеме у ситуaцијa тaму негде у мaј дa oсвoиме титулa еднa aсaлнa сoбирaнкa дa нaпрaиме :D

Негo зa Пoлди, знaм декa сум единствен aмa јa мислaм декa Пoлди беше oкеј игрaч кaј нaс. Мoже не беше нештo кaкo пример шo ни се Алексис и Oзил aмa не би гo стaил у флoпoви зoштo чoвекoт имa дaденo клучни гoлoви зa пoбеди. Кoгa беше стaртер не се снaoѓaше дoбрo, мoже бил мрзлив aмa реaлни дa бидеме честo или скoрo секoгaш ни беше супер сaб. Првaтa сезoнa мислaм декa беше меѓу нaшите први стрелци aкo не се лaжaм.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Се согласувам за Полди, ако не сум грешка првата сезона имаше двоцифрен број и на голови и на асистенции, и тоа од позиција крило. Беше баш оној играч кој го ставаш кога треба гол да се даде. И ја не би рекол дека е флоп, не беше ни скапо платен, а со оглед на минутажата (особено по првата сезона) има и повеќе од солиден учинок

Ajmooooo ganeriiiiii,prv natprevar vo godinata, mora da se tepa!!!

Окс на клупа, Кембел да си влезе...[DOUBLEPOST=1451749691][/DOUBLEPOST]Ептен досадно прво полувреме, би ги пуштил и Чемберс и Кембел. Овие сите се испијанчиле за нова година, пола од играчиве се влечат по терен.

Последно уредено:
Нека го пушти Кембел.Кого и да извади од напаѓачкото трио нема да згреши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom