Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да е даун, стигна и Руни да го дрибла...
Иначе, глупа работа со Чиле, го гледав второто полувреме, Чиле губи 3-0 у 60-та минута, место да го извади Санчез, батката до крај на утакмица го игра.
Дали сакаше да посочиш дека WBA наводно се лесен противник, па дури и на гости?Ако кикснат на лесен противник тогаш не е крив Венгер, криви се играчите. Не може ти заради еден играч да изгубиш утакмица, останатите 10 што правеле?
Зборувам во нормални околности, не правам муабет ако Венгер им рекол ај денеска ќе пробаме со Чејмбер дмф, Гибс крило и некој такви други чудни промени на позиции.
Ако играат стандардните 10 само без Алексис и не тепаат тогаш дефинитивно се криви играчите.
Прво, пола екипа е во болница вклучително и неколку стандардни првотимци што значи дека не би играле без еден првотимец ако остане Санчез на клупа.Второ, кој ке игра на местото на Санчез ?^Па за разлика од Саутемптон,Евертон,Вест Хем се лесни. На вакви утакмици се покажува карактер, дека и без еден играч од прва можеш да победиш.
Oзбилнo иaме дебaтa дaли ВБА е слaб клуб ?
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Абе мoже е незгoднa aмa вбa не се некoјa јaкa екипa пa дa се плaшимеСекоја ебана екипа на Пјулис е незгодна до даска.![]()
Абе мoже е незгoднa aмa вбa не се некoјa јaкa екипa пa дa се плaшиме
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Формацијата е многу повеќе од онаа слика што ја даваат на почетокот на натпреварот со сликички од играчите.Венгер игра многу флуидно и неретко играме со два шпица. Не ми е јасно како го немаш приметено тоа до сега.А 4-1-4-1 ја проба лани, било непоновило се.Мене повеќе ме нервира фактот што Венгер не се ни обидува некако да ја промени и прилагоди формацијата кога имаме повреди. Еве на пример што би коштало да проба, само да проба пола саат да игра 4-1-4-1 формација или пак 4-4-2 со Кембел и Жиру напред па ако не оди воопшто нека се врати на стандардна формација.