Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време мислам дека и Венгер беш загреан за Швајнштајгер, кој реално гледано е неколку класи над Шнајдерлин.

Таман се шо кажа , моја грешка заборавив дека АВ го имаа Санчез на таа позиција и дека овој е ЦМ ама ако Делф е медиокритет не знам шо да кажам тогаш за Шнајдерлин шо толку многу го сакате.[DOUBLEPOST=1436611643][/DOUBLEPOST]Освен ако во него не гледате само ко "наводна конкуренција на Кок" и само така колку да се купи.
Мене ми е криво за Кабај што не го зедовме,желба ми е уште од Њукасл а грабеж беше за 10 милиони.Го имам гледано за Франција играше ДМ и човекот е Пирло за сиромашни.Можеше да биде добра конкуренција на Кок.
Никогаш не сум сакал да го купиме Шнајдерлин.Се сложувам со тебе дека е тежок просек.Ми личи на послаба верзија на Фелаини.Никогаш нема играно ДМ така да нема шанси да му е конкуренција на Кок,нема ни приближно добра техника како б2б играчите што ги имаме што значи ни таму нема да може да игра.Голем флоп ке биде ако го купиме.
Кокелан ако ја задржи формата од лани нема ДМ што ке му го земе местото а Артета е солидна замена.Јас би сите останати пари што се во буџетот, чичо да ги инвестира во најдобриот напаѓач што може да го најде.

Швајнштајгер има 31 година има многу искуство ама после повредата лани беше малце тапа.

Незнам дали ќе се снајде во ПЛ, коцка трансфер е и мислам закаснет за Јунајтед, им требаше едно 2 години порано.

Швајнштајгер има 31 година има многу искуство ама после повредата лани беше малце тапа.

Незнам дали ќе се снајде во ПЛ, коцка трансфер е и мислам закаснет за Јунајтед, им требаше едно 2 години порано.
Има некои инфо кое вика дека и Швајни и Шнајдерлин сакаат да ги земат, што значи ние остануваме со Артета како бека ап на Кок

Да бе демек до сега ги купивме сите со кои весниците не поврзуваа.

Нити за Озил нити за Санчез се збореше дека ќе ги купиме, може си има план стариот да си донесе некој со кој не не поврзува цел свет.

Не ни треба толку дм колку што ни треба напаѓач.
Еве и најдобриот дм да го купиме џабе ќе биде коа Жиру напред ќе се сопиња на топка, за Велбек па муабет да не праиме.

Да бе демек до сега ги купивме сите со кои весниците не поврзуваа.

Нити за Озил нити за Санчез се збореше дека ќе ги купиме, може си има план стариот да си донесе некој со кој не не поврзува цел свет.
И Озил и Санчез се знаеше одамна дека ќе ги напуштат клубовите само се чекаше друг трансфер да се реализира пред тие да бидат слободни, затоа немаше многу време да не поврзуваат со нив.
Годинава такво нешто не гледам кај големиве тимови (во смисла да сакаат да се ослободат од некој добар играч, штознам, Бензема можеби, за некој друг не ми текнува воопшто)

Telegraph=DialyMail=Blid=L'equipe=AS=Marca=Mundo Deportivo=Supersport.com.mk[DOUBLEPOST=1436641982][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/PetrCech/status/619944959706333184?s=09
Прегледај го приврзокот 124608

Starting new chapter at 33 years of age with 333 games in the premier league ... That's an easy choice
1f604.png

.@PetrCech no it's because you'll be 3RD CHOICE :D :D :D :D

Последните 2 дена се засилија шпекулациите за Лаказет.
Од тоа што го гледам од него,знае да игра со 2те нозе,посебно во 13/14 има одлични,супер голови.Минатата сезона од 28 гола,8 му се од пенал,така да реално не знам колку ќе можеме да очекувме 20+ од него во прва сезона.Но јас сум да се зема,било кој од лаказет или бензема мислам дека ќе е полн погодок за тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom