Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Лаказет ако дојде мислам дека ќе биди новиот Саного. :)

Bash me interesirat koj ke e senzacionalniot transfer na letoto koj ke go naprajme spored spekulaciive na twitter, Jones od utd? :ROFLMAO:

Bash me interesirat koj ke e senzacionalniot transfer na letoto koj ke go naprajme spored spekulaciive na twitter, Jones od utd? :ROFLMAO:
More like..
6cafe5225d1e52fdbb663bf3081136f5.jpg

:icon_mrgr:

Лаказет и Видал, ја ќе сум задоволен. :D
Пред две години кога ќе спомнеа Шнајдерлин во Арсенал би се радувал ама сеа како напредуваме само светска класа и ништо друго. За Лаказет верувам дека ќе го биде ако доаѓа, ќе имаат одлично разбирање со Жиру.

Јас би сакал Каримчо да дојде. Ама кој и да дојде напаѓач само нека биде побрз и не толку коптав ко манекенот.

Многу сличен играч на Агуеро е Лаказет.

Абе Подолски која шема, е, еј човече. Прво пишуваше на Германски. Па на Германски и Англиски. Па на Германски, Англиски и Италијански. Сеа пишува и на Германски, Англиски, Италијански и Турски. Го отепа фејЗбукот. :D

Полиглот си е :icon_mrgr: Уште на Полски да почне да пишува и може да порасне интересот за да го земат некаде во голем клуб. Наместо да плаќаат 10 преведувачи Полди може се` тоа за една плата : ) Кодно име веројатно ќе му биде c-3po.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom