Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да го земеме

Знам дека е лош карактер и си имаат историја со чичо....Али би ни легнал во нападот, каде каде подобра техника има од Жиру.:D
Шо историја имаат?

Шо историја имаат?
Па на времето кога бил млад и зелен и бил пред пазар кај нас, се испонашал ко несакал тест период што му понудил чичо, се навредил чоекот.

Венгер му рекол прво на проба да го види, а Златан му рекол: Златан е најдобар, Златан не прави проби, Ќао!!! и потпишал за Ајакс.

Заради тие проби и Роналдо и Ибра ги изгубивме. :D

Мене жал ми паѓа за нив, 65 000 гледачи капацитет, а сигурно полупразен ќе биде секој натпревар. Промашена инвестиција како и да е. :D

zp_563338787_SM_9271_2BCC62340E59300EB454028B2035AEC5_4720.jpg

zp_563338787_SM_9291_A62CB758C784695B8C46A05E1237AAEA_5570.jpg

zp_563338787_SM_9346_8C4BA2C9F3C37B4F5F73705335981847_6405.jpg

zp_563338787_SM_9491_DF8C10E8AA14322D3BEC4DE25A3C97BA_7328.jpg

Требаше Кабај да го собереме за 10 милиони, добра конкуренција за Кокелан ке беше.Ке си гази во Кристал Палас како што си газеше во Њукасл.

Требаше Кабај да го собереме за 10 милиони, добра конкуренција за Кокелан ке беше.Ке си гази во Кристал Палас како што си газеше во Њукасл.

Not good enough. Мислам дека ќе земеме некој подобар. Шнајдерлин е добар ама 24 милки не верувам да даде чичко ми Венгер

Игра на иста позиција со Санти,Џек и Ремзи. Нас ни треба некој висок/снажен за да биде добра конкуренција на Кокелан. Нека нагази стариот по Карваљо, Шнајдерлин е блиско до потпис за Јунајтед.

Да да, Јунјатед ќе го лапнат Шнајдерлин.
На Јунајтед и шпиц им фали моментално, со продажбата на РВП се кратки на таа позиција.Ако се ослободи некој шпиц и тие ќе тргнат по него, а земајќи во предвид дека имаат повеќе пари и поголемо реноме, нив ќе ги одбере, еве да речеме Бензема.

Игра на иста позиција со Санти,Џек и Ремзи. Нас ни треба некој висок/снажен за да биде добра конкуренција на Кокелан. Нека нагази стариот по Карваљо, Шнајдерлин е блиско до потпис за Јунајтед.
Па и Шнајдерлин игра иста позиција со горенаведените.ДМ за Сотон игра Ванјама.Снажен веќе имаме во Кокелан подобро би било некој техничар да земеме.[DOUBLEPOST=1436538311][/DOUBLEPOST]
Not good enough. Мислам дека ќе земеме некој подобар. Шнајдерлин е добар ама 24 милки не верувам да даде чичко ми Венгер
Реално не вреди толку Шнајдерлин.По мене Кабај е подобар од Шнајдерлин, Кабај од Њукасла.Сега можеби има пад во формата поради неиграње,незнам.

Кокелан е техничар и има многу добар осет кога да направи клизачки и да одземе топка. Сепак воздушните дуелти му се послаба страна поради висината. Затоа викам некој висок и снажен, што ќе може да покрие и ЦБ. Нешто како Јави Мартинез и Маскерано. Бјелик го имаме таков, но уште е мал за да добие првотимска шанса.

Па и Шнајдерлин игра иста позиција со горенаведените.ДМ за Сотон игра Ванјама.Снажен веќе имаме во Кокелан подобро би било некој техничар да земеме.[DOUBLEPOST=1436538311][/DOUBLEPOST]
Реално не вреди толку Шнајдерлин.По мене Кабај е подобар од Шнајдерлин, Кабај од Њукасла.Сега можеби има пад во формата поради неиграње,незнам.

Па добро може и да сум грешка. Ама според мене мислам дека е надвор од враќање на форма на стариот Кабај и затоа Шнајдерлин. Него за шпицага шо праеме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom