Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Оспина е само година дена постар од Војчех.
Мене Оспина ми е многу посигурен голман , висината и баш не му правеше проблеми оваа сезона, бидејќи добро го проценува летот на топката . Војчех стагнира веќе две- три сезони , но засега според шпекулациите Оспина е поблиску до вратата , поради можното доаѓање на Чех.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:icon_mrgr:

1546373_10153447296359614_4537216866289438031_n.jpg

Војче е наше дете и заслужува да остане. Реално изгуби позиција поради една лоша утакмица против Саутемптон во време кога овие беа во најдобрите моменти од сезоната. Давид доби шанса во клубот поради една-две утакмици на светското ама не е ништо посебно. Правеше и тој големи киксови (прво што ми доаѓа на памет е кога во чиста ситуација на 16-ник прерипа наш играч за да ја удри топката со глава и падна на земја држејќи се за стомак) ама во тоа време сите плукаа дека Војче не го сака клубот и не му е гајле за неговата позиција оти го виделе со цигара.

Bagjoto od anglija mi ja donese, 50 funti plus posta. Ama jas ja dobiv na poklon.

Inaku od oficijalnata strana e poracana.

И да е вистински акаунтот, играчи појма немаат што се случува со трансфери, посебно сега кога имаат или годишен одмор или репрезентативни утакмици, Саного лани на твитер објави трансфер на Бербатов во Арсенал откако видел видео на Јутуб со наслов Berbatov welcome to Arsenal. :tapp:

И да е вистински акаунтот, играчи појма немаат што се случува со трансфери, посебно сега кога имаат или годишен одмор или репрезентативни утакмици, Саного лани на твитер објави трансфер на Бербатов во Арсенал откако видел видео на Јутуб со наслов Berbatov welcome to Arsenal. :tapp:
а кој па го следи Саного на твитер?

Изгледа ништо од Кондогбиа, во Интер ќе оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom