Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сега со бистра и ладна глава да коментирам за мечов. СО СРЦЕ одиграа така да не ми е многу криво , да играа ко пички да ми беше криво ама со срце ко муви без глави трчаа да земат топка! И се немаше среќе :/

Кој играч играл константно цела сезона без пад во формата? Санти не го критикувавме првиот дел од сезоната? Озил лани? Кога сите беа во очајна форма Санчез ја влечеше екипата напред,замислете да не беше тој во форма кое место ќе бевме денес. Плус прва сезона му е во ПЛ,што очекувате од играчи кои играле во премиера претходните сезони? Тркнете до Фан Клубот на Челзи па видете како го коментираа Фабрегас на почетокот,а како сега.

Точно, ретко кој играч може да држи исто силно ниво на 50 натпревари во сезона (дури и најдобрите како Меси и Роналдо имаат падови)

Сега со бистра и ладна глава да коментирам за мечов. СО СРЦЕ одиграа така да не ми е многу криво , да играа ко пички да ми беше криво ама со срце ко муви без глави трчаа да земат топка! И се немаше среќе :/

Мене па баш затоа ми е повеќе криво, да играа ноншалантно и незаинтересирано како на првата ќе речев заслужено испаднавте, но вчера со целиот труд и малер, криво ми е.

Најкриво ми е за ударот со глава на Жиру, топката веќе влеваше у голот како едвај успеа да ја фане Шубашиќ, мамето негово.

Ви ја разбирам маката со Алексис односно во глобала играчите вон форма. Меѓутоа 3 гола примате дома од аутсајдери кои 2 од нив одат на душа на еден играч, Мертесакер. Се друго е излишно да се пишува, незнам зошто во тимот чувате такво ѓубре, ми изгледа како да ве саботира на секоја важна утакмица.

Подобро ке беше да не победеа 5-0 отколку вака што испаднавме.Овие познавачите што плукаат по Озил на твитер немаат појма од фудбал.Стварно незнам какви очекувања имаат од човекот.Откако е вратен од повредата секоја утакмица е еден од најдобрите поединци на секој натпревар.

Озил многу трчаше и се трудеше вчера,само против бункери послабо се снаоѓа. Сите беа на ниво, дури и Санчез се залагаше само што поголема беше желбата да се оди понатаму отколку да придонесе за да се оствари тоа.

10405661_783687771713056_6282727348226043924_n.jpg

Koj e ovoj?

И после не трчал, не се интересирал, се влечел по теренот... У овој човек ако не ја гледате класата не знам кај ја гледате (зборувам за тие што го мислат ова горе што го наведов).

И после не трчал, не се интересирал, се влечел по теренот... У овој човек ако не ја гледате класата не знам кај ја гледате (зборувам за тие што го мислат ова горе што го наведов).

Кога го прочитав тоа пред заградата арно се наапах...

Абе тешко нив. Ја тоа викам.

10411901_956893534335222_1491492661866525302_n.jpg

Изгледа сме ги замениле улогите со Њукасл. Мора да се оди на победа утре.

Ова последново изгледа ко женски краток фустан :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom