Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене Сања ми беше еден од најнеомилените играчи во Арсенал. Ебуе ми беше омилен во одбрана и уште ми е жал што така го испуштивме.

Ај бе не заебавајте Џенкинсон.Тешко дрво е.Го немам гледано сега на позајмица ама кога беше кај нас искрено само за нафрлање го биваше за ништо друго.
Таман си е Белерин ке биде тешка одлука кој да игра прва постава(Белерин или Дебуши).

Ај бе не заебавајте Џенкинсон.Тешко дрво е.Го немам гледано сега на позајмица ама кога беше кај нас искрено само за нафрлање го биваше за ништо друго.
Таман си е Белерин ке биде тешка одлука кој да игра прва постава(Белерин или Дебуши).

Изглеа не си го гледал ни кога играше за нас. Имаше топло-ладно утакмици, ама тоа што го покажуваше ептен ветува. Башка во Вест Хем е доста добар, да не речам еден од подобрите.

Џенко е петка моментално еден од подобрите десни бекови е во лигата, стандардно си игра во ВестХем како се врати од повредата на почетокот на сезоната утакмица немаше испуштено до некња. Сепак мислам дека нема да му се даде шанса во Арсенал, али како и да е ќе ми биде мило да го гледам во премиер лигата, искрено по би сакал Џенко да успее во Арсенал отколку Белерин во Барселона.

Ја искрено мислам дека Бељерин нема да ни го спопика ко Фабрегас. Прво не сме веќе очајни продавачи а друго Бељерин и Џон Торал ( верувам дека го знаете , ќе му дојде и него времето , страшен талент е ) се 14-годишна возраст у пакет се земени у Арсенал и се научиле тука. А за Џенко моментално е еден од најдобрите десни бекови во ПЛ.

Ууууупс малце ја утнал работата.....:facepalm:

Arsenal-fan-instagram.jpg

Debushy e 30ka, ako e trpeliv Jenko i ako napreduva , moze i slednata sezona na pozajmica da se usovrshi pa da si dojde i da se natprevaruva za mesto so Belerincho iako ima vreme i za maliot , za da stanes eden od najdobrite osnovna rabota e konstantnost , besoci i Karl imase , pa sledese pak nesigurnost .... no se gleda deka Hektor e potalentiran, ima pogolem potecijal da stane odlicen bek. sori za latinicava

Најголемата грешка што за жал многу други негови колеги ја искусиле. Нека биде лекција за моменталните наши млади играчи.[DOUBLEPOST=1423052966][/DOUBLEPOST]
Санти дрма , успат големината на Фабрегас...

1482797_931299906894585_6613571716539174063_n.jpg
Фабрегас е лидерот тука, тој за пола година има толку асистенции,останатите година ипол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom