Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добри сме во одбрана затоа што немаат асолно нападнато...

Шо сме добри у одбрана,не се не нападнале.Да не нападнат да видиш тресење.
А пикинезаров од кога ја промаши шансата,шекна се.

Казорла место Велбек и Алексис централно би сакал.

Na vakov Utd 60minuti gol be mozheme da mu dademe. Bravos. Bravos. Wenger treba da si postavi nekolku prashanja samiot na sebe. Ova na se lichi, samo na Arsenal NE.

Ќе се воздржам од погрдни зборови ама ни инвалидна екипа како јунајтед во моментов не можеме да тепаме ........... Лузерски менталитет that's not what I signed up for. Не дека сум неблагодарен ама токму ова е причината да се смени венгер! Уфрлај го Жиру бе сенилно старче, направи еднаш измена пред 80та минута!

Ако има уште такви што сметаат дека Венгер треба да остане, нека идат да се убијат ама под итно !

Не е венгер крив што играчи промашуваат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не е венгер крив што играчи промашуваат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Венгер е крив за тоа што не запна за 2 напаѓачи по повредата на Џек. Го става мутавиот Казорла. Венгер е крив за шугавата одбрана што ја иаме. Венгер е крив за тоа што неаме асолен напаѓач. Венгер е крив за тоа што иаме 4ца играчи што ја играат истата позиција и НИКОЈ не ја игра својата најдобра позиција. Една утакмица со милион промаршувања и добар игра во напад не менува ништо од ова.

Венгееееееерррррр бееееееее тренериште едно

Да не ти се веруе, не можеме да ги дупнеме Блекет, Јанг и Мекwhatever ...

Strashno kolku bedni sme. Strashno. Se otkazhuvaat vo 88ma minuta. Nemam zborovi za ovoj Arsenal i za ovaj Wenger. Ne pametam tolku losh Arsenal vo poslednata decenija. Bedotija. Bedotija e pravilniot zbor. Se gleda od mesechina deka od denesnite 14 igrachi,12 ne go zasluzhuvaat ovaj dres.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom