Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
10734202_891411897538779_3287842356958667998_n.jpg

Изгледа одржал посебен тренинг со Санчез, посебен со останатите од тимот. Овде ја спроведува тактиката додека...

zp_524168759_SM_9217_C7_11CE28_4267.jpg

тука ги учи останатите играчи дека треба во овој простор да шутираат. :D

Многу сакам да бидам оптимист за утре, дека ќе земеме три бода, но по се што ни се случуваше оваа сезона,а посебно после утакмиците со Андерлехт и Свонси, не можам никако да бидам позитивен, но ете ќе гледам утре, ќе се надевам и ќе се нервирам.

Само Алексис да е спремен 100%, одма дупло растат шансите за поволен резултат, штета што Тео нема да може да го употребиме како џокер, но вакви ситни повреди ќе има сега овој период за него после рехабилитацијата. Ама затоа тука е Жиру, он ќе ја реши, верувам во него.

Ако играат 3-4-3 и не тепаме нека си даде Венгер отказ

Формацијава на Јунајтед ми изгледа како самоубиство против нашиот напад, ама пак ќе најдеме начин да ја усереме.

Ако не ги искористиме шансите сега што ни се пружаат дур е Јунајтед повлечен, ќе се заебеме јако.

Wilshere go barashe nekoj vo prv tim ? Vechniot talent na Anglija. Pa ushte skoka, se tepa, temperamenten e demek. Ko ne mu ja klade edna Felaini. Stvarno ne znam kako mozhi da dobiva tolku shansa vo vrven tim kako Arsenal. Od takvi si patime edno 10ina godini.

So celzi promasi isto kolosalna sansa, da ne e englez bi igral sea vo vulverhempton

Ali aj, barem gi gazime so igra, kj i da e ce im go zakopa aleksis.

Окс и Алексо:cuc:[DOUBLEPOST=1416679596][/DOUBLEPOST]Ремзи фејл веќе 2 месеца е

Да не се сведи само на тоа дека Алексис може и знае да даде гол кај нас, не ми е уште јасно како Џек ко утна тоа. А и многу лошо шутираат сите колективно. Велбек се гледа дека сака да се докаже, ама притисокот си го прави своето. Добро е добро, мора 3 бода тука :вонзем:

Велбек повеќе кочи кај нас него ли Робин кај нив. Среќа Блекет што му ја изблокира таа, иначе којзнае кај ќе отидеше

Пикинезар,маме му јебем.Не можам со Ремзи да ги гледам!

Изглеа само ја мислам дека Ремзи игра подобро сеа за разлика од тие 2-3 утакмици уназад :D
Да не ти се веруе дека у одбрана сме солидни, а у напад без идеја...
Да има добри продори по страните, ама нема никој во 16етник да ги дочека центаршутевите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom