Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Незаслужена победа ама ајде, не можам да не се радувам.

Одбраната е голем, преголем проблем сезонава, Мертесакер не се препознава, сеуште не ми се верува дека единствената замена за него и Кос е 19 годишен кој оригинално и не играл централен дефанзивец.

Незаслужена победа ама ајде, не можам да не се радувам.

Одбраната е голем, преголем проблем сезонава, Мертесакер не се препознава, сеуште не ми се верува дека единствената замена за него и Кос е 19 годишен кој оригинално и не играл централен дефанзивец.

Не е проблем Мертезакер, имам чуство ко сам да игра во одбрана.

Инаку толку безидејна средина непаметам кога сме имале. Да се немало идеа да се организира акција. Сите со главата во земја гледаат дан дигнат глава. Криво ми е што со играчи за кило семки поубав фудбал играмве.

Среќа се извадија на крај, 3те бода се најбитни вечерва ама играта е катастрофална. Санчез сам играше другиве ко мулиња го гледаат...

Не е крива одбраната.Немат соработка од средниот.Нема ДМ да ги заштити. Плус играт со десеткувана одбрана.

Ремзи не е ни 10% од тоа што беше. Санти една ќе изигра маестрално,потоа следат низа лоши игри. Санчез е единствениот кој се труди, но, кога тогаш ќе сфати дека залудно се троши. Нека ни е честито победата, битни се трите бода.

Незаслужена победа ама ипак е слатка this is the turning point believe me ;) наредни 10 натревари ке бидат само победите јас гарантирам :D најмерак за Подли што убаци гол и се разбира за типчето што троши 10к браво брат :)

Samo Sanchez i Gibbs preodni ocenki...Remzi ne e vo forma ama mislam deka ke se sredi brzo toa.
Oxlade mnogu me razocaruva so igrite vo posledno vreme,odi kako muva bez glava ne go koristi klikerot ama iich

Во делириум е другар ми, јас 200 он 800€ а педерот не ми даде кеш асално да уплатам. Кур што ќе го возам до теретана хаха

Индиректно речено Билдер си, то сакаше да кажиш. :D

Само за тебе ми е кеф, верувај. За овие плетенките, ич. Со здравје да си ги трошиш.

In Arsene We trust ?! :))))))))

Чоек тепаше до лани за Венгер сега прв ругач си....

Кога ќе се врати Жиру,кого би го играле вие за централен напаѓач? Велбек или Жиру?

Со едниот имаме брзина и снажност додека со другиот оспорување на нападот и тимска игра. Според мене Велбек има уште многу да покаже. Би сакал да играат и двајцата во формација 4-4-2,но тешко дека стариот ќе ја игра повторно таа славна формација.

Жиру таргетмен, а Велбз како лажна 9ка али бајаги поповлечено...нешто како Бергкамп или Робин примарно што играше, за да има одма офанзивна тројка позади Жиру ( Алексис-Велбз-Тео ) а позади нив или одма зад Велбек иди Озил, и Џек како deep lying playmaker

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom