Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Очај,без никаква идеа. Се прашувам што ли ќе правиме кога и Санчез ќе почне да кампува заедно со останатите.

Дортмунд прв во група, па пак ќе налетаме на Баерн/Реал. Поарно да не се пласираме. Ајмоооо Андерлееееехт. Ајмо Прат :vozbud:
:гик: Не га тупи....

Алексис сам им игра :). А ако не земе чичо на зима еден ДМФ има да го тролам додека сум жив, со еден Фламини игра катастрофа е шупчево.

Овој блед и мизерен тим не е Арсенал кој јас го знам, дури и годините кога не освојуваше трофеи барем ваквите тимови ги добиваше со неколку гола разлика и убав фудбал со квалитетни акции.

Епа тоа е, Алексис се уби чоеков прво, им мести 100% шанси, али Санти ,Велбек слабо....

:гик: Не га тупи....

Алексис сам им игра :). А ако не земе чичо на зима еден ДМФ има да го тролам додека сум жив, со еден Фламини игра катастрофа е шупчево.

А демек сега не е за тролање :pos::facepalm: Демек не знаеше Венгер дека е очај Фламини :pos:

До душа ко ќе видам не е само Фламини очај, Ремзи, Пер, Начо, Санти.... Има кандидати.

Сите сме запнале дмф па дмф...
Шо кур ќе ни е дмф коа офанзивците само Санчез игра ?
Не викам дека не ни фали добар дмф, ама проблемот више не е само дмф туку што и другите се :гомце:

И пак гол со глава примаме, све да ви ебам копуци едни

Голманот на Андерлехт
kevin-durand-751558l.jpg

АЛеееееееееееееееее, чекај чекај со измениве чичо има време....

Колку голови со глава имаме примено оваа сезона.

Ти ебам тимот кој треба да се секираш дали ќе помине група у конуренција со Андерлехт и Галатасарај.

И поарно да не поминеме само ќе се резилиме после со некој од Реал/Барса/Баерн кој ќе ни падне во нокаут фазата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom