Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав утакмицата,сепак според коментарите ве читам дека Чемберс најдобро се покажал. Сега кога ќе се врати Пер тој најмалку заслужува да дреме на клупа,експеримент беше да се проба ЦД иако природната позиција му е РБ.Мислам дека најдобро решение би било да се проба и ДМ,а манекенот да седне на клупа и да се најде негова замена.

Единствено оправдание пробувам да најдам за Кембел. Најлогично би било дека треба да се докажува сеушет на тренинг, бидејќи со три меча во дресот на Костарика, тешко се доаѓа до прва постава во Арсенал. Ако е така, оправдано, можеби ќе го видиме во наредниот месец како добива повеќе шанса.
Sanogo so sto zasluzi starter? Nego izigrava majmunloci venger!

Победа = Освојуваме лига,сите се топ играчи
Пораз/нерешено = Никој не ни чини,треба засилувања,Венгер аут,Бранко е крив

А зошто не играме со Санчез централно,Окс на крило и Жиру на клупа?Нели за напаѓач го купивме Санчез па и играше на емирати купот едно полувреме централно.За Чиле на свецко живи луѓе јадеше на таа позиција,мајката им ја расплака на Бразилците топка неможеа да му земат.За кој к*р е купен ако го главиме на крило каде што и онака имаме квалитетни играчи?

Не ја гледав утакмицава и од шо читам убо шо не сум гледал.
Жиру пак ке кажам јас типов неможам да го поднесам ептен ми е лигуш али настарана тоа фудбалските квалитети му се лимитирани многу е несмасен не е овој играч буквално "гол машина" таков играч му треба на Арсенал некој шо ке полни 20+ гола ако останеме на него ај да не сум скептик ама титула негледам али ке мора да очекуваме голови од крилата и средниот ред нешто слично на она шо лани не вадеше кога ремзи беше во топ форма.А да непрам муабет сека Саного е втора опција мислам тим шо имат амбиции да се борит за титула со ваков напад зборувам за класичните напагачи мислам дека немат шанси се надевам дека грешам али тоа мислењето шо јас го имам

Победа = Освојуваме лига,сите се топ играчи
Пораз/нерешено = Никој не ни чини,треба засилувања,Венгер аут,Бранко е крив
Колку лоша теза имаш извадено ни сам не знаеш...

А зошто не играме со Санчез централно,Окс на крило и Жиру на клупа?Нели за напаѓач го купивме Санчез па и играше на емирати купот едно полувреме централно.За Чиле на свецко живи луѓе јадеше на таа позиција,мајката им ја расплака на Бразилците топка неможеа да му земат.За кој к*р е купен ако го главиме на крило каде што и онака имаме квалитетни играчи?
Затоа што Окс е импакт играч и е многу поопасен кога од клупа ќе влезе.
Санчез централно може да се проба кога Подолски ќе се врати.

Не ја гледав утакмицава и од шо читам убо шо не сум гледал.
Жиру пак ке кажам јас типов неможам да го поднесам ептен ми е лигуш али настарана тоа фудбалските квалитети му се лимитирани многу е несмасен не е овој играч буквално "гол машина" таков играч му треба на Арсенал некој шо ке полни 20+ гола ако останеме на него ај да не сум скептик ама титула негледам али ке мора да очекуваме голови од крилата и средниот ред нешто слично на она шо лани не вадеше кога ремзи беше во топ форма.А да непрам муабет сека Саного е втора опција мислам тим шо имат амбиции да се борит за титула со ваков напад зборувам за класичните напагачи мислам дека немат шанси се надевам дека грешам али тоа мислењето шо јас го имам

Абе лани даде Жиру, +20 али...

Затоа што Окс е импакт играч и е многу поопасен кога од клупа ќе влезе.
Санчез централно може да се проба кога Подолски ќе се врати.
Добро де може Кембел да игра лево Санчез по средина и таа комбинација е подобра отколку Жиру или Саного како централни.

Изјавата на Венгер, лани ова време, неколку дена пред да го донесеме Озил

We have to see how bad the injuries are. I cannot tell you more than we are on the market. Everybody knows. The whole world knows that now. I cannot be more creative than that in the press conferences because all has been said and nothing has been concluded yet so I can understand your questions but I cannot give you more answers at the moment.

Изјавата на Венгер, по мечот со Бешикташ, денес

Not at the moment, no. I have nothing special to add on that at the moment. Honestly, we are not close to signing anybody.

Завршивме со трансферите за годинава !??

Ако повредата на Артета е посериозна, курот сме завршиле, а можеби и така е подобро, бар ќе го присили Венгер на некои потези на пазарот.

Денес КЕдира го немаше ни во тимот, чинам ни на клупа. Ќе биде штета таков играч да лапне некој друг (пр. Јунајтед), само дека ние наводно имаме играч на таа позиција. Кедира и те како може да игра на истото место каде што игра Артета денес. И тоа со многу поголем успех од него. А и нема да чини повеќе од 10-12 милиони, што за квалитети како неговите е кражба.

Ако случајно е сериозно повреден Артета, а Фламини секако нема да биде прв избор на таа позиција, тогаш очекувам дека Чејмберс ќе игра таму.

Абе лани даде Жиру, +20 али...
Прам муабет за ПЛ таму 16 од 36 утакмици на сите стартер имаше и тоа на Емирати голем процент неможе со таков напагач до титула освен тоа конкурентите лани имаа и резервни опции солидни Сити еве на пример агуеро изигра 13 утакмици помалку а даде 17 гола само на 20 стартер, Џеко 31 утакмица 16 гола и тоа доста како резерва влегуваше те 23 пати во стартни 11 Суарез да непрајме муабет па и Стариџ има 21 гола на 29 натпревари едино Челзи се полоши во тој аспект со Торес па можеби и тука ја загубија борбата титулата лани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom