Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Фала курцу заврши овој ужас, сите беа мизерни од прв до последен на чело со Венгер, никаков тим, никаква игра, Казорла ако имаше повеќе од три допири со топката си го сечам.

И најтрагикомично, имаме изиграно само две утакмици досега и на двете имавме принудни измени.

Ќути нерешено извадивме....Не знам зошто Кембел не добива шанса....Али добро Венгер си знае....
Војче најдобар. Првиот топ на Ба што беше го извади вауууу. Да беше Оспина голче :D

Класа DMF и класа напаѓач.
Make it happen, Wenger.
Мало морѓен бирај едно или друго за двете може и стап, дај нек купи ДМ а и Артета ни отиде у курац ...
За ЦФ шо да купи сиротио, Кавани ли :(
Турциве не се лоши супер атмосфера али на Емирати ќе го примат .

Единствено оправдание пробувам да најдам за Кембел. Најлогично би било дека треба да се докажува сеушет на тренинг, бидејќи со три меча во дресот на Костарика, тешко се доаѓа до прва постава во Арсенал. Ако е така, оправдано, можеби ќе го видиме во наредниот месец како добива повеќе шанса.

Мало морѓен бирај едно или друго за двете може и стап, дај нек купи ДМ а и Артета ни отиде у курац ...

:pos: на цела нервоза

Со оглед на тоа дека игравме со 50 % фит Косиелни и тинејџер во одбрана добро е што не примивме гол.За нападот немам коментар кој од кој полош,само Санчез се трудеше нешто ама му треба време да се уигра со тимот,Вилшер беше ОК исто така.И стварно не знам што му е проблемот на Венгер па го игра Санти крило,да играше на местото на Вилшер овие неколку утакмици со Санчез и Окс по крилата мислам дека ке бевме многу многу поопасни и немаше да ни се кочи играта,нели додека не стигне до Жиру или Саного :D
Иначе еве еден гиф што увек ме потсеќа на нашиот ни убавец
https://pbs.twimg.com/tweet_video/BuIANk8CYAAFtTw.mp4

Со оглед на тоа дека игравме со 50 % фит Косиелни и тинејџер во одбрана добро е што не примивме гол.За нападот немам коментар кој од кој полош,само Санчез се трудеше нешто ама му треба време да се уигра со тимот,Вилшер беше ОК исто така.И стварно не знам што му е проблемот на Венгер па го игра Санти крило,да играше на местото на Вилшер овие неколку утакмици со Санчез и Окс по крилата мислам дека ке бевме многу многу поопасни и немаше да ни се кочи играта,нели додека не стигне до Жиру или Саного :D
Иначе еве еден гиф што увек ме потсеќа на нашиот ни убавец
https://pbs.twimg.com/tweet_video/BuIANk8CYAAFtTw.mp4

:pos::pos::pos::pos: Гифот

Знам дека за напаѓач нема многу избор, меѓутоа на ваков Жиру не можам да посакам ништо друго освен сосема спротивното на него.

Дај сите по една свеќа во црква да запалиме за Ројс да го земеме, има клаузула од 35м, џебарлк...

Чемберс - (y):drk:

Жиру (n)(n):tapp::tapp::tapp::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1408484329][/DOUBLEPOST]бај д веј, ако може да се одбере... Чемберс МОТМ за мене.

Последно уредено:
Единствено оправдание пробувам да најдам за Кембел. Најлогично би било дека треба да се докажува сеушет на тренинг, бидејќи со три меча во дресот на Костарика, тешко се доаѓа до прва постава во Арсенал. Ако е така, оправдано, можеби ќе го видиме во наредниот месец како добива повеќе шанса.
Фала богу Жиру се докажа иначе без напаѓач ќе треба да играме.... oh wait секако со него изграме без напаѓач :D

Можда треба да се проба Волкот како напаѓач, а на негово место да се менуваат Окс и Кемпбел или да се проба Кемпбел како напаѓач. Јасно ми е дека е добар anchor man ама секој напад го кочи дечкото, гифот е повеќе од погоден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom