Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ко од Зимбабве да сме, уште не можиме да гледаме видеа. Ебати државата. На јутјуб не можам да си гледам видеа од пејачката моја.
Не зезај и ти па сега, од Цеца може кога сакаш да ги гледаш :D

Arsenal XI v Monaco Szczesny, Debuchy, Chambers, Koscielny, Monreal Arteta Ramsey, Wilshere, Cazorla, Sanchez, Giroud.
Стартна.

Најверојатно ова е составот и за мечот против Сити со исклучок Монреал<->Гибс

Subs - Martinez, Chamberlain, Flamini, Coquelin, Zelalem, Akpom, Bellerin, Hayden and Miquel
Ги нема Саного, Кембел, Диаби, Росицки и Гибс.

So iskluchok na Diaby, site drugi vchera igraa okolu 60 min, a Wenger reche kje im dade shansa na site fudbaleri na ovaj kup.

Добро тимче за денес, башка коа ќе ми текне дека за ПЛ треба да се вратат уште и Озил, Пер и Полди, башка и Волкот е при крај со рехабилитацијата мх мх мх. Само уште еден ДМ да се купи и супер ќе бидеме, дури и Жиру ќе го поднесувам зошто ипак Кембел го иаме, а и Саного (мада не знам дали вчера дал 4 гола зошто бил предобар или зошто се нашол на вистинско место во вистинско време).

Како да ги мрзи да играат сите до еден.

Џабе се купени Озил и Алексис кога нема на кој да подадат,ова полувреме е само налик како ќе изгледа сезоната кога ќе играме со Жиру. И 5 гола да брцне нема да го сменам мислењето дека е дрво :)

Зелалем и Апком :cuc:[DOUBLEPOST=1407085486][/DOUBLEPOST]Лол линискиот судија е :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Се премислив, заеби ДМ, напаѓач ни треба !
И Санчез ме разочарал комплетно, ама ајде да почекаме Озил да се врати па да видиме каков ќе биде тимот, тогаш ваљда и Кембел место Жиру би играл (зборам вака само зошто е поснаодлив Кембел)...
А баш мислев ќе го освоиме турниров без проблем...
И да, некако малце пријателски имавме...

Хахахаха абе наш беше купов, судијата не поеба ;). Пеналче чисто ко суза не ни свирнаа....
Апком и Зелалем :cuc:[DOUBLEPOST=1407086539][/DOUBLEPOST]
Се премислив, заеби ДМ, напаѓач ни треба !
И Санчез ме разочарал комплетно, ама ајде да почекаме Озил да се врати па да видиме каков ќе биде тимот, тогаш ваљда и Кембел место Жиру би играл (зборам вака само зошто е поснаодлив Кембел)...
А баш мислев ќе го освоиме турниров без проблем...
И да, некако малце пријателски имавме...
Ајде смирете хормоните, чоекот два тренинга нема со тимот немој да летате......Дај полека со коментариве разочарал бла бла.....[DOUBLEPOST=1407086777][/DOUBLEPOST]Хахах иначе како го прославија трофејов Валенсија :pos::pos: Епик

Последно уредено:
Најнова шпекулација,Арсенал ин фор Хумелс. :pos:

Ајде смирете хормоните, чоекот два тренинга нема со тимот немој да летате......Дај полека со коментариве разочарал бла бла.....
Свесен сум за тоа, ама ипак беше скоро неприметен денес, а дефинитивно не го очекував тоа. Ама пак ќе кажам, нека се врати Озил па ќе видиме тогаш како ќе се однесува на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom