Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе скапаме ламба со Жиру туку ајде.
И Санчез не ми е по мерак го кажав тоа,но не јадам гомна пред време.Да видиме што ќе покаже.

Фудбалериве на Арсенал (аналогно на тоа и фановите) се ко жени во ПМС еднаш се перфектни, еднаш на глава ќе ти се качат од нервози. Некој да не чита и вчера и денес нема да му се верува што чита.

Нов напаѓач нема да видиме затоа што Санчез е купен за таа позиција и според мене е перфектен напаѓач за Арсенал,брз,борбен,силен,одлична техника и знае да задржи топка кога е потребно што е многу важно за начинот на кој играме со втрчувања од крилните позиции или од Ремзи.Незнам што сакате од играч кој нема два тренинга со екипата,очигледна беше неуиграноста не само на Санчез туку и на Дебуши и Чемберс поради што го примивме голот и имавме толку грешки напред.

Фудбалериве на Арсенал (аналогно на тоа и фановите) се ко жени во ПМС еднаш се перфектни, еднаш на глава ќе ти се качат од нервози. Некој да не чита и вчера и денес нема да му се верува што чита.

:pos::pos::cuc:

според маркиве сме договориле сума за Кедира......ПО ТРЕТ ПАТ
https://twitter.com/18DialSquare86/status/496008011492913152/photo/1
Старо е ова,од "Марка" имаше retweet на ова насловна на весникот од 16 јули затоа што нели го погодија трансферот на Навас у Реал па да се пофалат малце,а на насловната покрај за Навас имаше објавено нешто и за Кедира,мала забуна. :D

Значи, не паничете за Жиру. И Венгер вика дека on Giroud's fitness…
I don’t know. Today at least he was not ready at all.

Така да, чилл. :D Затоа очекувам Саного да стартува во недела со Сити. И Кембел лево. На средина со Ремзи, Џек и Артета.

Ајдееее Џенкс се повредил уште непочнато првенствово.....Штета....

Старо е ова,од "Марка" имаше retweet на ова насловна на весникот од 16 јули затоа што нели го погодија трансферот на Навас у Реал па да се пофалат малце,а на насловната покрај за Навас имаше објавено нешто и за Кедира,мала забуна. :D

има нешто во шпекулацииве, сигурно Венгер пробува да го донесе на пресот после Бенфика кога го прашаа дали испратил понуда рече не, ама кога го праша дали контактирал со Реал почна да мати :D

Official: Man City will be without Fernandinho, Zabaleta, Aguero,
Demechiles & Kompany, for the community shield match.

Вчера дома не ми ги отвараше видеата на Арсенал.ком, а сега на работа, се е во ред. Дома сум на Т-Хоум, на работа на Неотел, па баш ќе пробам дали и од дома ќе отвара. Кај вас денес како е?

Вчера дома не ми ги отвараше видеата на Арсенал.ком, а сега на работа, се е во ред. Дома сум на Т-Хоум, на работа на Неотел, па баш ќе пробам дали и од дома ќе отвара. Кај вас денес како е?
Отвара сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom