Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/351217/Mathieu-Flamini-under-fire-for-Arsenal-shirt-gaffe
Овој е интересно,дури сега го гледам.Фламини на натпреварот со Јунајтед со ножица си ги исекол ракавите од дресот, во Арсенал има правило сите играчи да носат дресови со иста должина на ракавите, тоа придонело до тешка расправа помеѓу Фламини и Вик Акерс.
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 17:29 ---
Не воопшто, колку има Вилшир 21-22 години, тешки повреди од кои се опоравуваше, мали повредички кои сеуште го мачат, а како што кажа Cannon, речиси сите се отакжавме од Ремзи но ете што може да биде.

Да потенцирам се работи за многу малди играчи, години и години се уште пред нив (Ремзи и Вилшир)

Па токму тие мали повредички на глуждот се многу заебани, има премногу спортисти на кои им се има сјебано кариерата од повреди на зглобовите.Кај Ремзи повредата беше чиста скршеница на ногата, не е исто со на Вилшер.Еве сезонава неможе да сврзе 3/4 утакмици како што треба, на 4та утакмица повреден е.Исто така ме загрижува неговиот стил, многу често противниците прават груби стартови врз него што директно влијаат на неговите повреди.
Моментално во средината има преголема конкуренција,кога ќе се вратат Подолски и Тео за Вилшер ќе нема место ако продолжи со оваа никаква форма.

Абе што е ова ,врие шпекулации за Пато дека ќе дојде во Јануари. Не би било лошо а??

поздрав сура, те нема нешто во задно време :D

огромен талент е...ама доста е подлежен на повреди и има доста проблеми со однесувањето...

на позајмица(со можност да го купиме) ако го дадат да го пробаме до крај на сезона ќе биде одлично.
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 20:37 ---
http://metro.co.uk/2013/11/17/nickl...lf-for-barcelona-or-real-madrid-move-4189872/
Бентнер :facepalm: , братот сакал да игра во екипа во која ќе бил стартер и ќе му овозможела да дава голови,во иднина се гледал во Барса или Реал.
Жал ми е за човеков.

Збирам ајтеми на дота ;) Башка со буљаши не ми се праи муабет :D

па ќе збираме заедно бе буљаш еден ... каков ајтем ми падна за axe legendary али те нема никаде :D ..ја па мислев уште не си го преболел голот на перси :D

па ќе збираме заедно бе буљаш еден ... каков ајтем ми падна за axe legendary али те нема никаде :D ..ја па мислев уште не си го преболел голот на перси :D

Со буљаши не збирам ајтеми :pos:

Прват слушам за ова. Исекол овој што исекол. Него.. нели може секој каков сака дрес да носи долги/кратки ракави?

едит.

Аха, сеа читам дека имало правило во самиот Арсенал за тоа, а не во BPL. Види, види.. ова не сум знаел.

Незнам колку е точно но се врти многу по спортскиве страни, што значи мора да има барем дел вистина.

Инаку ова за нас не е ништо ново, но добро е да го слушнат ова јавно ПРИЗНАНИЕ на ФЕРГИ некои тука на форумов:

„Јас имав пари да го купам било кој играч, тоа беше мојата предност, но тој не. Тој со својот труд сакаше да направи се, без многу вложени пари. Арсен е далеку подобар менаџер од мене, тој направи револуција во фудбалот.“ - рече Ферги во својата книга.

10 Things More Useful To Arsenal Than Nicklas Bendtner

:pos::pos:
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:55 ---

Читам за момаков сме се интересирале....Барем не е шпагета ко Саного :D
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 23:04 ---
Добри вести за Жиру ;)
Report: Arsenal's Giroud to be dropped for Benzema

Ремзи и Пер ми се портокалеви на фантази, шо значи имаат 75% за настап поради болест. Информации повеќе !?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom