Momci Dortmund beshe mrtov posle utakmicata. Od Metro do gradot i se Toa. Momentalno Hamburg sum, ke odmorite dve nedeli od mene, nö ke ve chitam i ke nadoknadam posle. Sreken sum sho pobedivme i sreken za Mailot Gunner. Pozdrav i sekoe dobro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема офсајд иначе зашто озил е позади топката
Фламини најверојатно ќе игра,за Џек шансите се 50-50,а дали Подолски и Волкот се спремни за утре?Нема ништо на официјалната за нив.
@Топче пушти некоја слика и клип од прва рака, не биди себичен. Баш ми е драго што сте отишле да гледате, лани со Баерн тепавме, сега пак, а да ти уплатиме некој динар да одиш и на Јунајтед?!
Во саботата се подновив со едно буце и немам можност да бидам многу активен, но ве следам во секој пост
Прегледај го приврзокот 76476
Победата над Ливерпул истиот ден, само го направи уште подобар.
COYG!
Се надевам дека не е точно тоа со Жиру, ќе биде тапа ако не ни е во тимот во недела.Значи овие од гол ич не се доверливи за тоа кој од повредените кога ќе се врати...
Сеа прочитав на гол дека и Жиру имал проблеми со коленото и демек дека бил несигурен за утре, ваљда и ова не е точно...
Него Ремзи е машина, коа ќе ми текне дека нема ич одмпр, дека за разлика од Жиру и Озил играше и на утакмицата против Челзи во Капитал уан купот, а нема ни з од замор, константно си дава голови и скоро секогаш е најдобар во тимот. БРАВО!
Arsenal are Bac in for Micah Richards
Баш би сакал да дојде, вакви играчи ни требаат, што го сакаат клубот. Ако не се лажам е голем фан на Арсенал. Башка животиња а типов...
Леле вазбудаааааааааааааааааааа у 17 :10![]()
А, од каде тоа дека е наш фан?