Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Епа второ може само подобро да биде....Најтапа полувреме сезонава!!!Ништо не играме, средината нигде ја нема. Кога ќе ни ја видам клупата не знам кој може второ да внесе малце енергија, Гнабри можеби и Начо евентуално.....
Баш гол од прекин , па уште и курвата стрелец.
Башка Жиру е исцрпен, неможе секој натпревар да се руга сам. Цел тим некако млитаво, без енергија.

Ја вртиме бе второ , Венгер еден мотивирачки говор во соблекувална и наша е ;)

Ремзи никогаш не изиграл добро на десно крило.
Или да се врати на средина или Џек да влезе.

не ми се свиѓа како функционираат фламини и артета заедно, премногу дефанзивно и статично делува средината, у второ фламини аут џек ин да размрда малце средина и да ја вртиме :P

Vaka losho i protiv Dortmund igravme prvoto poluvreme ali po koncentrirani vo odbrana bevme... sega Aaron zaspa,eden korner i gol primivme... Se nadevam vo vtoro ke se opraat rabotite.

cel defekt e vo remzi, dali e izmoren ili ne mu odgovara pozicijata. vo vtoro se razigra ja vrtime 1-3 konecen!

Ремзи е крив за голот, али што е крив за тапа игра на арсенал на средината коа игра крило и имаа може едно 20 погрешни пасови така да рамче не е крив и не кукајте пак ке бидеме први на табела и да изгубиме :D

Требаше Казорла да излезе уште 60 минута, ама не замена да му биде факинг Бендтнер, него Начо....
Сами сме си криви, очајно игравме прво и затоа го лапнавме..

Најважно е поразот да не влијае психички на играчите, еден пораз три бода изгубени ништо страшно идеме даље, поминавме многу тешки утакмици реално можевме и полошо, иако да заминемве непоразени од денеска ќе беше ептен добро.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
i zas go cuvase gnabri na klupa? pa uste bentner go stabs u igra... au au venger :@

Не,не е крив нити Озил,нити Рамзи нити Казорла,крив е Венгер,па нели гледа дека се плетка средината бе дека неможе топката да помине,ни треба крило,Гнабри требаше да стартува а не во 83 минута да влегува,кога влезе одма се осети дека може да направи вишок,брз е,агресивен..Не е страшен поразот,сеуште сме први само да не влијае овај пораз во понатамошните натпревари..

Второ каде каде подобро, секоја чест на Сања, какви топки нафрлуваше па па па...
Во јануари по итно напаѓач, со Николче ништо не праиме ....Не дека он е крив за денес, али имаше шанса да пружи нога и од 5 см да даде гол.....Башка го фаќа паника кога ќе фати топка, еден Џенкс е посмирен.....
Се извадија со гол од прекин, сами сме си криви, не бевме на ниво што сме навикнати сезонава....
Ајде сега пауза со репрезентацииве и дај нека ни се вратат сите здрави живи друго се ќе си дојде на место.
До некаде заслужен пораз, иако не искористивме одлични шанси второооо.

П.с. и Венгер го тура Николче пред Гнабриииии.....Биг фејл.....

И уште нешто,ни треба дефинитивно напаѓач во јануар,не дека Жиру е лош него премногу е бавен во шеснаесетик,додека да се заврти да шутне,ќе му ја земат топката.

Добро е што и Сити и Челзи не победија во колово, реално Ливерпил најмногу искористи.

Ама изгубив нерви на финта-шутовите на Казорла и на Жиру... или шутирај или напраи нешто друго корисно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom