D
D_NazGUL
Гостин
Гледам по форумиве и нетов многу негативни мислења и мене безвеза ми беше настанов.
Едно од тие е тоа дека ги заменија со недокажани преценети играчи кои треба да јадат муви за да го достигнат нивиот левел.Друго мислење е дека тајмингот е лош,кога сите фанови чекаат да бидат презентирани нови играчи,тие прават спектакл со нови дресови...знам дека е 10 годишнина од непобедливите,но тој настан треба да биде обележан на друг начин,да се даде до знаење дека Арсенал има сили да се бори за титула.
Се сложувам комплетно. Една генерација која ти донела слава (барем во случајот на А.В.) неможеш туку така да ја смениш со Вилшир, Окси и компанија затоа што си донел на виделина нови дресови. Навистина не ја разбирам филозофијата на управава. Тоа ти е исто ко да земат и да ја тргнат статуата на кралот и на нејзино место Ремзи факинг да го стават.
Незнам по кој пат се повторувам, но јас немам акции во Арсенал А.Д. ниту пак во животов Менаџерот сум го играл, едноставно сум заљубен во Арсенал уште од времето кога сите грмеа за единствените МНУ и Ливи. Јас навивам од љубов а не од корист! Што би рекло, менувањето на построт за мене не е Риспект, него едноставно „било па поминало“ од управата.
Тоа не е за заборавање!