Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам по форумиве и нетов многу негативни мислења и мене безвеза ми беше настанов.
Едно од тие е тоа дека ги заменија со недокажани преценети играчи кои треба да јадат муви за да го достигнат нивиот левел.Друго мислење е дека тајмингот е лош,кога сите фанови чекаат да бидат презентирани нови играчи,тие прават спектакл со нови дресови...знам дека е 10 годишнина од непобедливите,но тој настан треба да биде обележан на друг начин,да се даде до знаење дека Арсенал има сили да се бори за титула.

Се сложувам комплетно. Една генерација која ти донела слава (барем во случајот на А.В.) неможеш туку така да ја смениш со Вилшир, Окси и компанија затоа што си донел на виделина нови дресови. Навистина не ја разбирам филозофијата на управава. Тоа ти е исто ко да земат и да ја тргнат статуата на кралот и на нејзино место Ремзи факинг да го стават.
Незнам по кој пат се повторувам, но јас немам акции во Арсенал А.Д. ниту пак во животов Менаџерот сум го играл, едноставно сум заљубен во Арсенал уште од времето кога сите грмеа за единствените МНУ и Ливи. Јас навивам од љубов а не од корист! Што би рекло, менувањето на построт за мене не е Риспект, него едноставно „било па поминало“ од управата.
Тоа не е за заборавање!

Се сложувам комплетно. Една генерација која ти донела слава (барем во случајот на А.В.) неможеш туку така да ја смениш со Вилшир, Окси и компанија затоа што си донел на виделина нови дресови. Навистина не ја разбирам филозофијата на управава. Тоа ти е исто ко да земат и да ја тргнат статуата на кралот и на нејзино место Ремзи факинг да го стават.
Незнам по кој пат се повторувам, но јас немам акции во Арсенал А.Д. ниту пак во животов Менаџерот сум го играл, едноставно сум заљубен во Арсенал уште од времето кога сите грмеа за единствените МНУ и Ливи. Јас навивам од љубов а не од корист! Што би рекло, менувањето на построт за мене не е Риспект, него едноставно „било па поминало“ од управата.
Тоа не е за заборавање!

Се сложувам со тебе но не во целост, сепак не можеш вечно да живееш во минатото (и сам гледаш како го прават тоа ливерпулци и колку очајно сето тоа изгледа), треба да се свртиме кон иднината и кон можниот успех за кој сите се надеваме ќе се случи наскоро, а тоа можат да го донесат само тие што се на постерот кој го поставија на стадионот, а не Анри и компанија.

An extract from Anelka's biography
1012846_515167065205191_1888917961_n.jpg

Ова е дечкото што прави анализи на Арсенал плеер?
Цезар и Игуаин и плус уште едно големо име .Sure (y)
И Венгер имал 100 милиони фунти на располагање.:)

Мертесакер најверојатно новата 2ка во Арсенал.Најс (y)
А кој ли ќе биде новата 4ка? :icon_lol:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/swansea-city/transfers/verein_2288.html
+ bony 12 m свонси потроши 20милиони фунти тоа е како арсенал да потроши 120 милиони ...свонси од спонзорство за дресови го има сезонава најголемиот договор 2 милони по сезона :D ја незнам што е проблемот со арсенал и со венгер и со управа и со сите

941207_618039164893128_1333011350_n.jpg

најново засилување од 25 милиони евра :pos:

JK за 1м. од Астон вила

Иначе добро е детево го викаат Next Wilshere ( јес да малце е глупо зашто вилшир е мн млад ) ама еве видео исти стил на игра

Дајте ги сите 38 гола на Тити за ЊРБ...Неможам да најдам такво видео за жива глава.

Сега додека сме на турнеја не очекувајте да потпишеме со некој играч,официјално. ;) Така да сите трансфери што ќе ги направиме,ќе бидат средени во Август,што ич не ми се допаѓа поради малкото време за адаптирање во самиот тим на новите дечки.

Ian Wright was fined 5000 pounds for calling Tottenham wankers.

When he was interviewed he said that it was the best 5000 pounds he had spent.

:pos: :cuc:

zp_173396217DP012_Arsenal_FC_M_387.jpg

Волку,Волку :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom