Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде си? Ако си од СК имаш тука термини
http://www.arsenal-macedonia.mk/kako-da-stanam-chlen/
Значи за време на натпреварите се термините, има повеќе термини за да се погоди да бидеш слободен. Значи доаѓаш гледаш фудбал со други фанови се дружиш и ја потполнуваш апликацијата. Мајчките се добиваат некаде на крај на август или почеток на септември.

Ако си од друг град има контакти за други градови.

Не не сум од Ск од Гостивар сум а за Гв нема информациии

Да не ме издубари некој ќе ме остае и без членство и без 10 јура :)

Не не сум од Ск од Гостивар сум а за Гв нема информациии

Ако си од ГВ може да средиме нешто сепак 20 км сме оддалечени
--- надополнето: 9 јули 2013 во 20:35 ---
Да не ме издубари некој ќе ме остае и без членство и без 10 јура :)

Епа сега ти си од тетово ја сум од тетово така да нема кај да бегам се знаеме во градот.

Ако на крајот од сите имиња во средниот ред со кој се поврзувавме го купиме Герет факинг Бери нека си ебе матер и Венгер и клуб и се.

Единствено добро во овој трансфер период е шо не сме поврзани со никој што ке го напушти клубот како претходниве освен овие скапанициве кои немаат минутажа.
Инаку Бентеке побарал трансфер од А.Вила дај нека го земат има потенцијал овој дечко

Абе,ќе има ли сопкаст за френдливе шо ќе почнат во недела?Гледам спортклуб ќе ги дават Јунајтед и Челзи,нас изгледа Емирати купот.

Абе,ќе има ли сопкаст за френдливе шо ќе почнат во недела?Гледам спортклуб ќе ги дават Јунајтед и Челзи,нас изгледа Емирати купот.

Лани имаше ако добро се сеќавам. Сигурно ќе има какви такви...

ArsenalPlayer мислам дека е бесплатно за летово би требало тамо да има пренос

Игуаин,Суарез,Жулио Цезар,Фабрегас,Фламини,Руни,Бентеке,Јан Дханда,Ранокиа,Вилијамс,Јоветич,Виља,Мбиа,Деулофеу,Пјанич,Бери,Нгоу,Ларс Бендер,Халилович,Једвај,Кондогбиа,Грание,Ричардс,Торес,Кабаје,Гоналонс,Бенџамин Менди,Мињоле,Реина,Кавани,Левандовски,Корчиа,Пападопулус,Ванјама,Рами,Керол,Иљараменди,Димитри Паје,Имбула,Валдес,Ахмедов,Погба,Гундоган,Гуркуф,Стивен Тајлор,Митрович,Гинтер,Валбуена,Бегович,Мичу.

Ова се играчите кои се поврзани за трансфер во Арсенал од 1Јуни.Ако добро изброив,51. (y)

Да те фати серка работава со трансфериве.....Значи нема шанси да видиме некое засилување на турнејава....

Преставувањето на новите дресови беше еден голем FAIL од страна на Арсенал.

Преставувањето на новите дресови беше еден голем FAIL од страна на Арсенал.

Зашто? Дека ги покрија на големиот постер Тити, Адамс итн итн или?

Зашто? Дека ги покрија на големиот постер Тити, Адамс итн итн или?

Гледам по форумиве и нетов многу негативни мислења и мене безвеза ми беше настанов.
Едно од тие е тоа дека ги заменија со недокажани преценети играчи кои треба да јадат муви за да го достигнат нивиот левел.Друго мислење е дека тајмингот е лош,кога сите фанови чекаат да бидат презентирани нови играчи,тие прават спектакл со нови дресови...знам дека е 10 годишнина од непобедливите,но тој настан треба да биде обележан на друг начин,да се даде до знаење дека Арсенал има сили да се бори за титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom