Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

10 Еу машала машала, да не делите оригинал дресови со име на утакмици. Страната е супер навистина немам никаква замерка, али членаринава ви е утка тотална. Стварно ме интересира образложение зашто 10 ЕУ побогу?

Абе ај тоа шо се спрема со декади страната и слики од РВП али на ова сум се изнасмеал од толку кафичи низ Скопје кај го одбрале баш овој Натпреварите ќе се следат во кафе Барселона на ул. Македонија :icon_mrgr: .

Па нема врска тоа, коа нема бар „Арсенал“, порано се следеа утакмиците кај Шенклис, крстен по легендарниот менаџер на Ливерпул.

10 Еу машала машала, да не делите оригинал дресови со име на утакмици. Страната е супер навистина немам никаква замерка, али членаринава ви е утка тотална. Стварно ме интересира образложение зашто 10 ЕУ побогу?

Само првата година е 600 денара и се изработува членска картичка како оние за кредитна картичка. Плус добиваш маичка и се организираат собири натпревари и слично. Наредните години е по 400. На пример годинава во план сме да направиме маички поло не со штампа туку со вез. Само мајчката поло (поквалитетна) ти е 200/300 денара плус 50/100 за везот етет ти скоро 400. Незнам кај виде дека е секоја година 10евра и незнам зошто ти се многу ти. Еве годинава на годишното собрание имаше организирано фудбал од кои термините се покрија со остатокот од парите што останаа плус имаше и други активности и храна итн. Се плаќа домеин за страна. А уствари што се замарам кога такви сме ние македонците само да се праемо паметни демек се знаеме а уствари глупи сме ко точак. Има многу убави планови и се бараат и спонзори затоа што наредна година ќе се оди во будимпешта каде ќе има собир од сите официални фан клубови од балканот а ќе бидат поканети и некои поранешни фудбалери на Арсенал. Па сега види ти побогу зошто се тие 10ЕУ што изгледа се премногу како цело богатство да се. Затоа не оди МК напред...

А ти гледам бараш оригинал дрес за 10Еу па не би било лошо да ми набавиш еден таков. Еве 3 ќе земам.

Па нема врска тоа, коа нема бар „Арсенал“, порано се следеа утакмиците кај Шенклис, крстен по легендарниот менаџер на Ливерпул.

Знам само некако смешно ми дојде мада јас сум малу далеку од Скопје не е битно тоа битно е да има екипа за навивање на едно местенце собрана :)

Немам јас никаква врска со тоа ниту сум член, ниту знам кој ги дава и шо бенефиции има, јас само ја споделив страната ја видов на ФБ

Абе ај тоа шо се спрема со декади страната и слики од РВП али на ова сум се изнасмеал од толку кафичи низ Скопје кај го одбрале баш овој Натпреварите ќе се следат во кафе Барселона на ул. Македонија :icon_mrgr: .

ЈБГ кога никој не нуди подобри услови. Имаше идеи за тоа да се направи наш "кафич" за натпреври и слично само со 400 денари годишно (што се многу за некого) тоа нема шанса плус има и други заебанци како опремување на локалот и слично.
--- надополнето: 8 јули 2013 во 20:26 ---
А да ќе заборавев секој член може (доколку има слободна карта нормално) да си нарача билет официално од Арсенал. Ова е добро кога има гостување во ЛШ во близина секогаш се организира за следење на тој натпревар.

П.С. Сето ова дечките кој се одговорни го прават за беспари.

Само првата година е 600 денара и се изработува членска картичка како оние за кредитна картичка. Плус добиваш маичка и се организираат собири натпревари и слично. Наредните години е по 400. На пример годинава во план сме да направиме маички поло не со штампа туку со вез. Само мајчката поло (поквалитетна) ти е 200/300 денара плус 50/100 за везот етет ти скоро 400. Незнам кај виде дека е секоја година 10евра и незнам зошто ти се многу ти. Еве годинава на годишното собрание имаше организирано фудбал од кои термините се покрија со остатокот од парите што останаа плус имаше и други активности и храна итн. Се плаќа домеин за страна. А уствари што се замарам кога такви сме ние македонците само да се праемо паметни демек се знаеме а уствари глупи сме ко точак. Има многу убави планови и се бараат и спонзори затоа што наредна година ќе се оди во будимпешта каде ќе има собир од сите официални фан клубови од балканот а ќе бидат поканети и некои поранешни фудбалери на Арсенал. Па сега види ти побогу зошто се тие 10ЕУ што изгледа се премногу како цело богатство да се. Затоа не оди МК напред...

А ти гледам бараш оригинал дрес за 10Еу па не би било лошо да ми набавиш еден таков. Еве 3 ќе земам.
Мајсторе не кревај џева за ништо!
Едноставно не гледав поента у 10ЕУ без никакво објаснение. Објасни ете ти, доволно е! И 50 ЕУ ќе дадам не е проблем.
600 денари е маичка со штампа (пегла) така да матемаиката ми е јасна.

Едноставно не гледав поента у 10ЕУ без никакво објаснение. Објасни ете ти, доволно е! И 50 ЕУ ќе дадам не е проблем.

Друже можеше културно да прашаш што се добива со чланарина и слично, а ти однапред уште пред да добиеш објаснување ставаш цинички постови со мудрување.

Добро е конечно профункцонира веб страната, со години се припремаше колку што јас се сеќавам.

Само мораше ли сликите со РВП да стојат во галеријата, знам дека Дијана уште е го преболела ама ... ;)

Со години претходно се спремаше, овој домејн и оваа страна е припремана неколку месеци, претходно беше друго.

За сликите јебига, Диана из д бос :D
Се шалам, се одлучи демек ако има од Фабрегас и остали бивши играчи да има и од јуда...
--- надополнето: 8 јули 2013 во 21:19 ---

Сеуште неаме наш кафич никако да се нафати некој да отвори. ;(

Неаме богати фанови тука хахах
--- надополнето: 8 јули 2013 во 21:24 ---

У право си нема објаснето доволно, незнам зашто, имавме поголем текст за тоа.

Го пишува само ова - Откако ќе заврши зачленувањето секој член ќе добие пластифицирана членска карта и маичка.

Ќе биде додадено поголемо објаснување али сепак ти објасни warmaster погоре.
Се си е транспарентно, пари у џеб никој не става од ова.

Дечки да не имате информација дали ке ја даваат турава од Азија на Спортклуб?

ЈБГ кога никој не нуди подобри услови. Имаше идеи за тоа да се направи наш "кафич" за натпреври и слично само со 400 денари годишно (што се многу за некого) тоа нема шанса плус има и други заебанци како опремување на локалот и слично.
--- надополнето: 8 јули 2013 во 20:26 ---
А да ќе заборавев секој член може (доколку има слободна карта нормално) да си нарача билет официално од Арсенал. Ова е добро кога има гостување во ЛШ во близина секогаш се организира за следење на тој натпревар.

П.С. Сето ова дечките кој се одговорни го прават за беспари.

Ти се Славе? :)

Луге како се зачленува сакам да станам член кај треба да уплатам пари?

Луге како се зачленува сакам да станам член кај треба да уплатам пари?

Од каде си? Ако си од СК имаш тука термини
http://www.arsenal-macedonia.mk/kako-da-stanam-chlen/
Значи за време на натпреварите се термините, има повеќе термини за да се погоди да бидеш слободен. Значи доаѓаш гледаш фудбал со други фанови се дружиш и ја потполнуваш апликацијата. Мајчките се добиваат некаде на крај на август или почеток на септември.

Ако си од друг град има контакти за други градови.

официјално преставени новите дресови за на гостински терен
1069850_531248980263185_1615451092_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom