Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал мора да го смени тој социјалистички режим, кај шо трењерот зима плата поголема од најдобриот играч на тимот. Сум фан на Арсенал, мислам дека им треба време тоест поминаа доста сезони а не можат да се вратат на место. Муабетот е ајде наредна сезона ќе биде подобро и пак 3-4. Ова е тимот !
https://www.youtube.com/watch?v=4LRUh4EMvYs

Време е да п`ркнат и да ги замолчат сите!

HOME KIT SEASON 13/14
940896_454885101261000_1339678635_n.png

не ми се свиѓа дресов ако е официјален, што некако и не ми се верува ... крагњата посебно не ми праи мерак :)

Мене баш ми се свиѓа, годинашниов не ми прави многу мерак, многу неубаа сезона имаме со овие и одма ми се негативни :)

И за касиљас има доста шпекулации!

Како и пред секој трансфер период со највеќе не поврзуват а на крај муда ... (n)

смешки е статијата за касиљас , ке плател венгер 35 милиони евра дури ако одбијат и сања ке им го дадел у пакет.. :D

Попрво цезар би го зел има и за него шпекулации но сепак мислам нема ништо од голманска позиција да се смени доколку не замине фабијански. Ако остане фабијански ништо од голман

Попрво цезар би го зел има и за него шпекулации но сепак мислам нема ништо од голманска позиција да се смени доколку не замине фабијански. Ако остане фабијански ништо од голман
А јас искрено да ти кажам супер сме за таа позиција, Шчезни е еден од најдобрите голмани со редок кикс и смирени страсти при топка.. Фабијански и Манон се киксери кои што само поради тоа што имаат ривалство за бројот два пробуваат се од себе да дадат... и тоа ги прави на мигови многу добри па луѓе одма летаат еј новиот број еден..
Само проблем е што Фабијански е склон на повреди.

А јас искрено да ти кажам супер сме за таа позиција, Шчезни е еден од најдобрите голмани со редок кикс и смирени страсти при топка.. Фабијански и Манон се киксери кои што само поради тоа што имаат ривалство за бројот два пробуваат се од себе да дадат... и тоа ги прави на мигови многу добри па луѓе одма летаат еј новиот број еден..
Само проблем е што Фабијански е склон на повреди.

Фабијански е доста солиден, како што старее се посигурен е. Одамна не направил голем кикс кога бранел. Шчежни си е добар на долгорочен план и доколку фабијански замине најдобро би било да се земе постар голман за да има и шчежни да поднаучи уште нешто.

Јас не сум сигурен во Шчезни,човекот го има истиот менталитет како Бентнер,ако не се промени лошо му се пишува.Сезонава прими многу голови од далечина,незнае да се позиционира и дистрибуцијата на топки му е лоша.Ако го чекаме да се поправа и учи ке губиме многу бодови,бидејки голманската позиција е ризично место за таква работа.Најарно ке биде да се земе нов голман кој ја знае премиер лигата,некој како Цезар,Бегович,Мињоле,Ворм,а Маноне да се продаде.

Од овие што ги наброја, Цезар е некако многу пројдено нешто, рокот на траење ти е ризик дали е при-крај или веќе одминат па зашмрљан.
Додека Ворм е вистински голман, тој можеби би можел да го замени Војче во бројчето ;)

Цезар има 33 години, воопшто не му се поминати годините за голман.
Посебно не за некој од кој може Војче да учи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom