Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тууууу греота е ваков играч у ваков тим да игра, уште утре би го трампал со Тео..:P

и после венгер ке каже дека бирал помеѓу бејл и волкот и се одлучил за волкот и задоволен е ... :D дај веќе нека го продадат да му ебам грдиот

Али не се секирајте, ќе му влезе Џек у дуел на шупчево исто ко на сликава што ми е....Ќе биде жежок натпревар аууууу....

Опасен е Тоенхем многу од прекини, центаршутеви. Ние па сме баш таму слаби во одбрана. Во недела ќе биде и првиот прав тест за Монреал, како ќе се справи со брзите крила, а богами и темпото под кое ќе се игра натпреварот.

Настрана тоа, останувам на мислење дека имаме подобра средина од Тотенхем и таму мора да се добие битката. Ама и со повеќе памет, да не се остава многу простор за полуконтри, контри.

Се ќе беше поинаку да не победеа, али јбг... Ако изиграме нерешено и Челзи и Тотенхем ќе ни бегаат 4 бода. Не дека е недостижно, али психолошки притисокот е поголем. Со пораз пак ептен т'нка ќе е работава.

Само да не примиме гол во први 20 минути, како што тоа се случува на сите големи натпревари годинава и еднаш барем да не бркаме резултат, туку сам да си дојде.

Едвај чекам!:vozbud:

Ќе биде многу тежок дуел. Утакица на годината, мора да дадат максимум, сега ќе видиме дали заслужуваме игра во ЛШ или не. Со победа ќе бидеме супер, нерешено не е лошо, иако по му одговра на Кокошките, ама пораз мислам дека речиси и ќе не отпише.

Абе Шамак на лупа барем беше ли....Отиде ко да игра демек ,али слабооо..

Би требало да има доста голови а и двете одбрани се слаби и склони на примање голови башка очекувам отворена утакмица со многу шанси и напади од двете страни

Абе Шамак на лупа барем беше ли....Отиде ко да игра демек ,али слабооо..
Беше, ама не бркаа резултат па и тој како и другите 2 шпица на клупа што ги имаа одмораа денеска. ( Рикардо ВазТе и Кол)

и мене така ми изгледа , многу побрзо по енергично играат неверувам да собереме 3 бода

Не може тотенхем да играат во оваа форма до мај, кај и да е ќе се усерат!

Ако му се стави на бејл фластер ке нема проблеми,затоа што ако не е бејл тотенхем од последните 5 наптпревари ке има само 1 победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom