Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќути кај него дома сите се за јунајтед , само он за арсенал ... па уште и дресови почнал да собираSura Што е ова мењање тимови бе?

Еј а некој нема што да се прави со себе па сака да си трчка некаде обавезно завршува на тренинг со Арсенал. Што е работава ?
Ќе ида до Лондон и јас да потрчам малце и онака сум ван форма, да се вратам малце![]()

Или е нешто тренер, или пак има некоја функција овде...![]()
Хм не сум нешто запоснат со ова, Леман нешто тренер во Арсенал одамна или?
Или е нешто тренер, или пак има некоја функција овде...
Ќе дознаеме во скоро време што и како....Најверојатно сабајлево се приклучил така на твитер видов. Реков да не е од порано а да сум пропуштил да не сум видел.

Sura на времето почна да навива за Јунајтед само заради Бекам ... ете ти го сега во Арсенал ... конечно ти се исполни желбата
![]()
Иди лечи се...... Sura Што е ова мењање тимови бе?

коа може гигс на 100год да игра што да не и овој
башка што децата веке ги ставил на трениинзи у челзи значи дека сака да остане во лондон...
ШОЗНАЕШСамо јако, остај ги тие скапаниците.Ме трола бе па ти, на времето ко копиљ, за греота јас бев приморан да гледам Манчестер заради татко ми.....Али дојде и денот кога играа против Арсенал, па лав вос ин ди еир. Топче сум у срце друже донт вори.....
Прееска читав на твитер, вика: Бекам навијач на Јунајтед, децата ги запишал у младинска во Челзи, а он тренира со Арсенал. Епа нели е малку се тоа изопачено. Не ги однел во Јунајтед да тренираат да не ги бележи Ферги со некоја копачка од мали.Најмалиот син на Бекам е фан на Арсенал,останатите двајца на Јунајтед

Ова му доаѓа со еден збор како ТУРЛИТАВАСамо јако, остај ги тие скапаниците.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 17:55 ---
Прееска читав на твитер, вика: Бекам навијач на Јунајтед, децата ги запишал у младинска во Челзи, а он тренира со Арсенал. Епа нели е малку се тоа изопачено. Не ги однел во Јунајтед да тренираат да не ги бележи Ферги со некоја копачка од мали.![]()

Во ред не ви ли текнува пред да оди во Америка каде тренираше месец ипол?Еј а некој нема што да се прави со себе па сака да си трчка некаде обавезно завршува на тренинг со Арсенал. Што е работава ?
Ќе ида до Лондон и јас да потрчам малце и онака сум ван форма, да се вратам малце![]()
)