Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Еј а некој нема што да се прави со себе па сака да си трчка некаде обавезно завршува на тренинг со Арсенал. Што е работава ? :)
Ќе ида до Лондон и јас да потрчам малце и онака сум ван форма, да се вратам малце :)

Еј а некој нема што да се прави со себе па сака да си трчка некаде обавезно завршува на тренинг со Арсенал. Што е работава ? :)
Ќе ида до Лондон и јас да потрчам малце и онака сум ван форма, да се вратам малце :)

Neka zeme da gi nauci na nabacuvanje Sagna i kompanija, nekako slabo im ide toa...plus da go iskoristat, dokolku ne go kupat :)

BByKepuCUAAkq6E.jpg:large

Хм не сум нешто запоснат со ова, Леман нешто тренер во Арсенал одамна или?

Или е нешто тренер, или пак има некоја функција овде...

Најверојатно сабајлево се приклучил така на твитер видов. Реков да не е од порано а да сум пропуштил да не сум видел.

Најверојатно сабајлево се приклучил така на твитер видов. Реков да не е од порано а да сум пропуштил да не сум видел.
Ќе дознаеме во скоро време што и како....
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 15:49 ---
патем тренингот бе :D

<iframe src="http://www.facebook.com/video/embed?video_id=309538065816222" width="1280" height="720" frameborder="0"></iframe>

Sura на времето почна да навива за Јунајтед само заради Бекам ... ете ти го сега во Арсенал ... конечно ти се исполни желбата :D
23377_10151326278029279_1009948765_n.jpg

:pos:Иди лечи се......

Sura Што е ова мењање тимови бе?

Ме трола бе па ти, на времето ко копиљ, за греота јас бев приморан да гледам Манчестер заради татко ми.....Али дојде и денот кога играа против Арсенал, па лав вос ин ди еир. Топче сум у срце друже донт вори.....

FC David Beckham :vozbud:
hahaha
абе друга работа фри ејџент е така да може да потпише кога сака , а ако продолжиме со проблеми на средина и ако му фати око на венгер ништо чудно да го потпише до крај на сезона иам некое такво чувство :D коа може гигс на 100год да игра што да не и овој :D башка што децата веке ги ставил на трениинзи у челзи значи дека сака да остане во лондон... :D ШОЗНАЕШ

Најмалиот син на Бекам е фан на Арсенал,останатите двајца на Јунајтед

Ме трола бе па ти, на времето ко копиљ, за греота јас бев приморан да гледам Манчестер заради татко ми.....Али дојде и денот кога играа против Арсенал, па лав вос ин ди еир. Топче сум у срце друже донт вори.....
Само јако, остај ги тие скапаниците.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 17:55 ---
Најмалиот син на Бекам е фан на Арсенал,останатите двајца на Јунајтед
Прееска читав на твитер, вика: Бекам навијач на Јунајтед, децата ги запишал у младинска во Челзи, а он тренира со Арсенал. Епа нели е малку се тоа изопачено. Не ги однел во Јунајтед да тренираат да не ги бележи Ферги со некоја копачка од мали. :pos:

Само јако, остај ги тие скапаниците.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 17:55 ---

Прееска читав на твитер, вика: Бекам навијач на Јунајтед, децата ги запишал у младинска во Челзи, а он тренира со Арсенал. Епа нели е малку се тоа изопачено. Не ги однел во Јунајтед да тренираат да не ги бележи Ферги со некоја копачка од мали. :pos:
Ова му доаѓа со еден збор како ТУРЛИТАВА :pos:
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 18:09 ---
Еве го и првото интервју на Фримпонг за Фулам

Во ред не ви ли текнува пред да оди во Америка каде тренираше месец ипол?
Тука е клубов за неговите фитнес потреби а и нашите искуство собираат по малку... првиот пат ми беше чудно-сега само иста прича малку по стар(а) само :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom