Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе,Волкот е гомно затоа што не изваде од гомна утакмицава?Не му да подал на Жиру,добро де,беше себичен и што сеа?Ајде сеа со дрва и камења да фрламе по него..
Епа така де, чист гол беше тоа момче, никој не фрла со камења, али за вакви себични акции ја би го шамарал у соблекувална да сум на место на Жиру.

Ајде бе,Волкот е гомно затоа што не изваде од гомна утакмицава?Не му да подал на Жиру,добро де,беше себичен и што сеа?Ајде сеа со дрва и камења да фрламе по него..
Даде гзларски гол и не извадил од гомна?
Го направија најплатен играч после Полди и одма почна да се курчи, да изиграва супер ѕвезда и да ни го саботира нападот затоа што се умислил дека го фатил господ за јајца.

Даде гзларски гол и не извадил од гомна?
Го направија најплатен играч после Полди и одма почна да се курчи, да изиграва супер ѕвезда и да ни го саботира нападот затоа што се умислил дека го фатил господ за јајца.
Тој гзларски гол треба некој да го даде,а тоа беше Волкот!И да не извади од гомна бидејки ке игравме уште една непотребна утакмица,дополнителен замор за играчите..Како виде жити се дека изиграва ѕвезда?Затоа што има муда да шутне на гол кога никој друг нема?Напаѓач игра,треба да прима топки и да дава голови,во ред некогаш треба и да подава како ситуацијата пред малце,ама незнам јас од каде волку омраза кон Волкот..Најдобар стрелец ни е сезонава па уште и кажувате сонови..

Иначе најслаба точка на Војче му се нафрлени топки во шестерец, ептен е млитав некако, треба и те како да се подобри во тој аспект.... Иначе не спаси на неколку пати и најзаслужен за првиот гол нормално, од него тргна се.

Тој гзларски гол треба некој да го даде,а тоа беше Волкот!И да не извади од гомна бидејки ке игравме уште една непотребна утакмица,дополнителен замор за играчите..Како виде жити се дека изиграва ѕвезда?Затоа што има муда да шутне на гол кога никој друг нема?Напаѓач игра,треба да прима топки и да дава голови,во ред некогаш треба и да подава како ситуацијата пред малце,ама незнам јас од каде волку омраза кон Волкот..Најдобар стрелец ни е сезонава па уште и кажувате сонови..
Најдобар стрелец ни е?
Ова му е прв гол сезонава кој ни донел победа. И не играше напаѓач денеска, десно крило играше. Откако Венгер му даде шанса како шпиц, Тео се смени, на полошо.
Ич не ме боли кур дали е најдобар стрелец или не, ќе го критикувам се додека го саботира нападот.

Патем, да ја искористија Брајтон шансата во 93-та минута ќе игравме уште една непотребна утакмица заради Волкот кој е кривец зошто утакмицава не заврши 2-4.

Најдобар стрелец ни е?
Ова му е прв гол сезонава кој ни донел победа. И не играше напаѓач денеска, десно крило играше. Откако Венгер му даде шанса како шпиц, Тео се смени, на полошо.
Ич не ме боли кур дали е најдобар стрелец или не, ќе го критикувам се додека го саботира нападот.
Мисли си,дека игра полошо,да заминеше во некој друг клуб сите ќе викавте како Волкот ни фали,како сме го пуштиле да замине и што ти знам јас друго,сезонава игра супер Волкот,а ти критикувај го колку сакаш

И уште нешто,ако примевме гол во 93 минута ќе игравме дополнителен меч поради одбраната а не поради Волкот..Да речеме да му додадеше Волкот на Жиру,празен беше голот?Сигурен си дека ќе беше 100% гол?Ако е така тогаш ај да го обесиме Волкот,како не му е страм..Глупости

603005_308368335933195_1858666828_n.jpg
:свиркам:

Утре е ждребот.

Него,од утакмицава можам да кажам дека сум изненаден од Жиру...Можеби е смешно,но оваа утакмица ја изигра во стилот на РВП.Сепак,уште стојам на тоа дека ни треба класа напаѓач.Трофеи сакаме?Плати,па клати.Волкот солидна партија...Тога го викам зошто утакмицата можеше да ја реши многу порано со пас кон Жиру за хет-трик.Не заборавајте дека беше на резултат 2-2.
Сантос дефинитивно не е материјал за Арсенал.ГиБс:cuc:
Џенкинсон беше добар во одбрана,имаше само еден два кикса. Но,реално денес одбраната ни беше каша попара...Фали Вермален и тоа како.Средината беше доста солидна,се повеќе ме изненадува Ремзи.
Првиот гол на Жиру,ме потсети лани на РВП и Сонг...Диаби,Жиру овој пат:свиркам:

4ца играчу му требат на Арсенал, класа играчи ако сака да се бори за титули. Ни треба голман класа, лев бек, ДМФ и напаѓач. Би вклучил и петти играч, и тоа крило, оти тантела сме и лево и десно. Тоа е тоа. Потенцијал имаме, али мора да се купи играчи кои се класа. Не Заха, Маха и слично. Виља, Фелаини и сл. Е то се играчи за титули. Ко ќе им ги земиш ти играчите на конкурентите било во ПЛ или ЛШ е тогаш си доволно „мадлест“ тим за да им се спротиставиш. Вака, ништо. Ќе си губиме од првите 5-6 екипи кај нас и ќе не дешакат во ЛШ во 1/8 или 1/4 финале. Мојме да се тешиме дека сме биле 4ти, и да играме во ЛШ. Па кој кур фактор да играме, коа неаме резултати таму ?

Иначе најслаба точка на Војче му се нафрлени топки во шестерец, ептен е млитав некако, треба и те како да се подобри во тој аспект.... Иначе не спаси на неколку пати и најзаслужен за првиот гол нормално, од него тргна се.
sura сум ти го нашол потписот на фул скрин :D

Pantomime-innuendo-infidelity.gif

4ца играчу му требат на Арсенал, класа играчи ако сака да се бори за титули. Ни треба голман класа, лев бек, ДМФ и напаѓач. Би вклучил и петти играч, и тоа крило, оти тантела сме и лево и десно. Тоа е тоа. Потенцијал имаме, али мора да се купи играчи кои се класа. Не Заха, Маха и слично. Виља, Фелаини и сл. Е то се играчи за титули. Ко ќе им ги земиш ти играчите на конкурентите било во ПЛ или ЛШ е тогаш си доволно „мадлест“ тим за да им се спротиставиш. Вака, ништо. Ќе си губиме од првите 5-6 екипи кај нас и ќе не дешакат во ЛШ во 1/8 или 1/4 финале. Мојме да се тешиме дека сме биле 4ти, и да играме во ЛШ. Па кој кур фактор да играме, коа неаме резултати таму ?

.. ама не се купуваат 4-5 класа играчи туку така. Да, може да се купат 1, 2.. не пет. Тие други треба да се направат, како што до сеа се правеле ама не се задржувале. Политиката мора да се смени и сигурен сум дека за година, две нема никому да падне на памет да бара класа лев бек. Немора ништо повеќе да кажувам. Може само замена негова да бараме, бидејќи Сантош и онака веќе никому не му е омилен, а не е и ништо посебно квалитетен.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 22:22 ---
.. и highlights:

http://www.footytube.com/video/brighton-hove-albion-arsenal-jan26-154634?ref=hp_tbox

Абе Dolce ♥♥♥♥ ја нема нешто, да не ја фатило срце денес Жиру два гола даде ,башка растураше денес....

Иначе денес како не влезе слободниот на Полди, како пукна пречката аууууу .....И на Жиру слободниот не беше лош.

--- надополнето: 26 јануари 2013 во 22:59 ---
Абе Dolce ♥♥♥♥ ја нема нешто, да не ја фатило срце денес Жиру два гола даде ,башка растураше денес....

Иначе денес како не влезе слободниот на Полди, како пукна пречката аууууу .....И на Жиру слободниот не беше лош.
Sura овде сум бе мило се спасив овојпат од инфаркт, ама наредниот не ти гарантирам ништо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom